Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Eylül 2019, 03:20   #1
skirubo
Keyifli~Üye
 
skirubo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 05 Aralık 2018
Mesajlar: 275
skirubo is on a distinguished road
Puanlar: 5.578, Seviye: 1
Puanlar: 5.578, Seviye: 1 Puanlar: 5.578, Seviye: 1 Puanlar: 5.578, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 38%
Etkinlik: 38% Etkinlik: 38% Etkinlik: 38%
Standart Ankara Lazer Epilasyon

Ankara Lazer Epilasyon

Ankara lazer epilasyon için Herion Polikliniğine gelebilir, zahmetsiz ve ağrısız olarak istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz.

Ankara lazer epilasyon kadın veya erkek olsun görünümüne özen gösterenlerin dikkat ettiği noktalardan biri de vücudun bazı bölgelerindeki istenmeyen tüylerdir. Günümüzde bu tüylerden kurtulmanın en etkili yöntemi lazer epilasyondur.

Ankara Lazer Epilasyon Tedavisi

Lazer epilasyon, lazer ışınları kullanılarak istenmeyen kılların yok edilebildiği tıbbi bir işlemdir. Lazer epilasyon uygulamasında, lazer ışınları deriden geçerek kıl köküne ulaşır. Işınların hedefi kıl kökündeki renk maddesi ‘melanin’dir.

Lazerin oluşturduğu yoğun ısı kıl kökünü tahrip eder ve kılın yeniden büyümesini engeller. Lazer epilasyon işlemi iğneli epilasyon, ağda ve benzer uygulamalara göre çok daha hızlı, konforlu ve güvenli kıl kaybı sağlar. Merkezimizde lazer epilasyon işlemi uzmanlar tarafından gerçekleştirilir.

Lazer epilasyon, vücutta oluşan kıllanmanın giderilmesinde en etkili medikal teknolojidir. İnsanlar lazer epilasyon tekniği öncesinde çok farklı yöntemler kullanıyorlardı. Bu yöntemlerin çoğu uzun süreli ve kalıcı olmuyordu. Lazer epilasyon bu sorunu gidermede en etkili medikal estetik yöntemidir.

Lazer Epilasyon Tedavi Süresi

Ankara Estetik Merkezi Herion Polikliniği. Büyüme evresi kıl oranının %20’sini oluşturur. Bu nedenle etkin bir kıl kaybı elde etmek için epilasyon işleminin en az 5-6 seans devam etmesi gerekir, seans sayısı kişisel farklılıklara ve uygulanan vücut bölgesine göre 8-10 seansa kadar çıkabilir.

Seans aralıkları yüz kılları için 35-45 gün, vücut kılları için ise 45-60 gündür. Bu süre yeni kılların büyüme evresine geçmesi için gerekli süredir.

Açık tenli kişilerde ve koyu renkli-kalın tüylerde tedavi daha başarılıdır. En kısa sürede en az yan etki ile sonuca ulaşılır. Estetik ve güzellik birimimizde ileri teknoloji ürünü Alexandrite ve Nd yağ lazer ile koyu cilt rengine sahip olanlar da dâhil olmak üzere her cilt rengine uygulama yapılmaktadır.

Lazer Epilasyon Sonrası


Lazer epilasyon uygulanan kılların kökleri 3 ile 10 gün içinde uzayarak dökülmeye başlar. Kişinin cilt hassasiyetine göre 1 saat ile birkaç gün arasında kızarıklık oluşabilir.

Epilasyondan hemen sonra ılık duş alınabilir. Bir hafta kese, pealing gibi cildi tahriş edecek uygulamalar yapılmamalıdır. Hormonal bozukluğu olan kişilerde seans sayıları daha az veya daha fazla olabilmektedir.

Her seans sonrası kıl yoğunluğu % 15-20 arasında azalacaktır. Epilasyon uygulandıktan sonra 3 gün yoğun güneş ışığından korunulmalıdır. Güneşe çıkmak gerekiyorsa koruma faktörlü kremler kullanılmalıdır.

Bayanlarda Lazer Epilasyon Yapılan Bölgeler ve Seans Süreleri
Bacak (tüm 45 dakika, yarım 20 dakika)
Kol (20 dakika)
Koltuk altı (20 dakika)
Bikini bölgesi (20 dakika)
Yüz (10 dakika)
Dudak üstü (5 dakika)
Çene (5 dakika)
Tüm vücut (1.5 saat)
skirubo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla