Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Eylül 2019, 17:30   #1
delaporta444
Keyifli~Üye
 
delaporta444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Kasım 2017
Mesajlar: 393
delaporta444 is on a distinguished road
Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart butikurunler.com duvar saatleri

Duvar Saatleri; Saatlerin fiyatları bakımından birçok modeli ve çeşitleri bulunuyor, dekoratif duvar saatleri, büyük saatler, istasyon duvar saatleri şeklinde sıralayabiliriz. Günümüzde sadece zamanı gösteren bir obje olmakla kalmayarak aynı zamanda kullanışlı ve etkili bir dekoratif araç haline gelmiştir. Bu maksatla farklı dizayn, model ve çeşit alternatiflerinin zengin bir şekilde yer aldığı duvar saatleri kategorimizi inceleyerek kendinize en uygun ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz.
Ahşap Saatler
duvar saati

Farklı işleme ve modellemelerin yapılabildiği hem minimalist hem de şık tasarımları bulunan ahşap saatler dekoratif maksatlı kullanıma en uygun duvar saatleri arasında yer almaktadır. Daha farklı, otantik ve özgün bir görünüm yakalamak isteyen kişiler için doğru tercih ahşap saatler olmaktadır.
Büyük Saatler

Kullanım maksatı ve şekli yönünden zamanı gösterme fonksiyonuna ek olarak büyük duvar ve alanların dekorasyonuna yardımcı olmak için değerlendirilebilecek büyük saatler her kullanıma uygun boyutlarda ürünlerimiz arasında sunulmaktadır.

Çarklı Saatler

Saatlerin zamanı gösteren araçlar olması temasına en uygun seçenekler çarklı saatlerdir. Duvar dekorasyonunda son derece şık, etkileyici ve farklı bir görüntü elde etmek çarklı saatler ile son derece kolay. Otantik bir dekorasyon planı bulunanlar için mutlaka değerlendirilmesi gereken alternatiflerden olan çarklı saatler geniş bir model çeşitliliği ile sizlere sunulmaktadır.
Dekoratif Saatler
duvar saatleri
Çerçeveleri taşlarla bezenen ya da eskitme işleminin uygulandığı saatler dekorasyon anlamında fark yaratma potansiyeli taşır. Taşlı seçenekler uygun dekorasyonlarda tamamlayıcı bir etki göstermekte ve bu anlamda sıradan saatlere göre göze daha çok hitap etmektedir. Dekoratif saatler arasında yer alan ahşap modeller ise daha doğal ve otantik görüntüler yakalamak adına değerlendirilebilecek seçeneklerdendir.
Dijital Saatler

Klasik saat görüntüsünü sevmeyenler ve başka fonksiyonları da kullanabilmek isteyenler için en uygun alternatifler dijital saatler olmaktadır. Farklı model ve boyutlarda birçok farklı ürün seçeneği ile sunulan dijital saat modelleri hem şık hem de kullanışlı olmaları ile dikkat çekmektedir.
Dünya Saatleri

Daha çok dekoratif maksatlar ile tercih edilen ve bu amaca son derece uygun olan dünya saatleri ile farklı ülkelerde saatin kaç olduğunu bir bakışta öğrenmek mümkündür. Saat üzerinde yer alan şehre göre ayarlanabilen modellerin yanı sıra tek saat üzerinde birçok şehir ve ülkedeki zamanı kolaylıkla takip etme imkanı veren alternatifler de yer almaktadır.istasyon Saatleri

Son derece orijinal bir görüntü elde etmek isteyenler için hem iç hem de dış mekan dekorasyonlarına uygun çok sayıda alternatif ile sunulan istasyon saatleri de sitemizde yer almaktadır. İstasyon saatleri sahip oldukları görünüş ile son derece farklı dizaynlar yapabilme imkanı sunmaktadır.

****l Saatler

Duvar saatlerinin dekoratif kullanımı anlamında önemli bir alternatifi de ****l saatler oluşturmakta. Dijital ve analog versiyonları bulunması ile hem klasik saat görünümü isteyen hem de kullanışlı saatlere sahip olmak isteyenler için ****l saatler değerlendirilebilecek seçenekler.



Mutfak Saatleri

Ev hanımlarının en çok vakit geçirdikleri yaşam alanlarından olan mutfakların genel görüntüsüne hassas ve etkili bir dokunuş yapacak mutfak saatleri birçok faklı temaya sahip alternatifler ile sunduğumuz ürünlerdendir.



Otel Saatleri

Otellerin dizayn ve tasarımında klasikleşen bir hale gelmiş dünya saatleri kavramına uygun çok sayıda ülkedeki zamanı gösteren modeller geniş bir çeşit ve boyut alternatifi ile sizlere sunulmaktadır.



Tablo Saatler

Klasik sanat eserlerinin yanı sıra modern sanat ürünlerine zamanı göstermelerini sağlayan bir dokunuş yapan ve bu anlamda her iki işi bir arada gören tablo saatler hem çok şık hem de son derece kullanışlı saat seçeneklerinden oluşuyor.



Taşlı Saatler

Salon ve oturma odalarının genel düzeninin ve dekorasyonunun uygun olması halinde bitirici dokunuşu yapacak olan parçalar arasında taşlı saatler de yer almaktadır.
__________________
server tanıtımı
delaporta444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla