Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2019, 19:14   #1
serkan11
Keyifli~Üye
 
serkan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Nisan 2019
Mesajlar: 12
serkan11 is on a distinguished road
Puanlar: 3.138, Seviye: 1
Puanlar: 3.138, Seviye: 1 Puanlar: 3.138, Seviye: 1 Puanlar: 3.138, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Sohbet odaları

Sohbet Edilecek Ortam Nasıl Olmalı?

Sohbet edilecek ortam uygun olursa hem konuşma tarzı iyi olmuş olur, bu sayede karşıdaki iyi ile güzel bir iletişim kurabilirsiniz. Ortamın müsait olması ayrı bir önem taşımaktadır. Ona göre konuşma düzeyi ayarlanır, sohbet etmede her zaman sabır çok önemlidir.

Sohbet Ettiğimizde Nasıl Konuşulmalıdır?

Arkadaşlarımıza veya dostlarımız sohbet, muhabbet, eğlence gibi faaliyetler yaparken her zaman saygılı ve kibar olmamız gerekiyor. En önemli şeylerden birisi karşımızdakini tanımadan yargılamamaktadır.

Sohbet ettiğimiz kişiyi tanıyorsak eğer ona göre konuşmamızı ayarlamalıyız. Aynı zamanda sohbet ederken karşıdaki kişiyle empati kurmak, onun düşüncelerine saygılı olmak bir birey olarak en önemli kurallardan birisidir.

Sohbet Etmek İçin Pratik

Sohbet veya muhabbet gibi sosyal platform sitelerinde çok fazla kaynaşabileceğiniz ortamlar mevcut. Sohbet becerinizi pratiğe dökmek için sosyal sitelerden faydalanabilirsiniz.

Öte yandan bu size çok fayda sağlayacaktır. Sohbet etmek insanın doğasında olduğu için, her şekilde yanınızda biri olması çok ama çok önemlidir. Pratik yapmak bunların en önemli parçasıdır.
serkan11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla