Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Eylül 2019, 20:14   #1
yesildagnakliyat
Keyifli~Üye
 
yesildagnakliyat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Eylül 2019
Mesajlar: 1
yesildagnakliyat is on a distinguished road
Puanlar: 15, Seviye: 1
Puanlar: 15, Seviye: 1 Puanlar: 15, Seviye: 1 Puanlar: 15, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 20%
Etkinlik: 20% Etkinlik: 20% Etkinlik: 20%
Standart Kadıköy Nakliyat

İstanbul'un tüm ilçe ve semtlerinde nakliyat hizmetlerini uzman ekibi ve donanımlı nakliye ekipmanları ile gerçekleştirmekte olan kadıköy nakliyat firması en uygun nakliye tekliflerini müşterilerine sunmaktadır. Evden eve taşıma her nakliyeci veya markalaşmamış nakliye firması ile gerçekleştirmek doğru bir karar olmayabilir. Ev taşımak için nakliyat fi
rması araştırması yapmak dikkat edilmesi gereken konular arasındadır.


1995 yılında merkez olarak kurulmuş olan Yeşildağ nakliyat firması Anadolu yakasının üsküdar nakliyat, ümraniye nakliyat gibi bölgelerinde hizmet sunmaktadır. 7/24 TIR, kamyon ve kamyonet nakliyat araçları ile hizmet sunmakta olan şirket olarak gerçekleştirdiğimiz nakliye işlerinin ve projelerinin gurur ve kıvancı içerisindeyiz.

Her zaman yeniliklere açık ve hazır olan Yeşildağ nakliyat şirketi haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz nakliye hizmetlerini gerçekleştirmektedir.



Çekmeköy nakliyat

Çekmeköy nakliye ve evden eve nakliyat hizmetlerini paketleme ve ambalajlama hizmeti ile birlikte gerçekleştirerek yük ve eşyaların hasar görmesini engellemektedir. Kaliteli ve profesyonel nakliye hizmetlerinden faydalanmak için Yeşildağ nakliyat firması ile iletişme geçebilirsiniz.

Parsiyel yük taşımacılık, parça eşya nakliyat, ofis taşımacılığı ve diğer kurumsal nakliya alanlarında gerçekleştirdiği profesyonel taşımacılık faaliyeti ile müşteri kitlesini gün geçtikçe arttırmakta olan firmamız araç parkurundaki araç sayısını arttırmaktadır.


Ataşehir nakliyat

Ataşehir nakliyat ekibi içerisinde tecrübe ve deneyim kazanmış personelleri ve donanımlı olan nakliye araçları ile evden eve eşyaları kusursuz taşıyoruz. Marangozlu ve sigortalı taşımacılık gerçekleştirmekte olan Yeşildağ nakliyat firmamız ile çalışmanın farkını sizde göreceksiniz. Kapalı kasa kamyonet nakliyat araçları ile paletli malzemeler ve ev eşyalarını taşıma kapasitesine sahip olup geniş araç filosu içerisinde TIR, kamyon gibi nakliyat araçlarınıda bulundurmaktadır.

7/24 aktif nakliyat hizmeti için Yeşildağ nakliyat firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Nakliye araç temini ile güvenli taşımacılık hizmetleri.
yesildagnakliyat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla