Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2019, 03:43   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.435
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.894, Seviye: 1
Puanlar: 34.894, Seviye: 1 Puanlar: 34.894, Seviye: 1 Puanlar: 34.894, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Seviyeli Sohbet ile Chat Keyfi

Seviyeli sohbet arayanlar için platformumuz kolay ve hızlı çözüm sunmaktadır. Kaydınızı yaptırabilir ve mobil sohbet keyfini yaşayabilirsiniz.

Yeni İnsanlar Tanıyın
Sanal ortamda chat yapmanın en keyifli yanlarından biri yeni insanlar tanımaktır. Hızlı biçimde girdiğiniz internet üzerinde sohbet ortamı aracılığıyla seçtiğiniz kişilerle tanışabilir ve zamanı daha güzel hale getirebilirsiniz. Sitemizin amacı tam olarak da budur. Sizin yeni insanlarla muhabbet etmenizi sağlamak ve daha iyi şekilde zaman geçirmenizdir. Çok farklı yerlerden yüzlerce kişiyi bu platformda bularak bu durumun keyfini çıkarabilirsiniz. Basit birkaç işlemle profil oluşturabilir ve sitede devam edebilirsiniz.

Profil Bilgilerini Doldurma
Kaydınızı yaptırdığınız zaman online sohbet işlemlerinde sizi başkalarının tanıması için profil bilgisi vermeniz gerekir. Bu bilgilerde isim soy isim, nick, profil fotosu gibi ayrıntılar vardır. Ayrıca hangi cinsiyetten kişilerle tanışıp konuşmak istediğiniz de seçerek siteye giriş yapabilirsiniz. Bazı kullanıcılarımız sohbet ortamını önceden görmek istediği için misafir olarak da yer alabilir. Bunun için de misafir olarak giriş yap butonuna basılabilir. Ortam hoşunuza gittiyse bu durumda devam ettirebilir ve gerçek kaydınızı yaptırabilirsiniz. Kayıt esnasında kaliteli sohbet için site kurallarına mutlaka önem veriniz. Çünkü şikâyet eden kullanıcıların şikâyetleri dikkate alınmaktadır.

Neden Rumuz İsmi?
Bazı kişiler mobil chat platformunda kendi isimlerini belirtmek istemeyebilir. Görüntüde farklı isimle konuşur ama tanışma gerçekleştikten sonra gerçek bilgiler verilebilir. Bu bazen önlem amaçlı da olabilir. Yani karşılıklı sohbet başladığı zaman kendi isimlerini açıklayan kişiler vardır. Rumuzun başka bir amacıysa, online chat yaparken diğer kişileri etkilemektir. Bazen rumuzdaki bir kelime bazı ortaklıkları da ifade edebilir. Örneğin şehir ismi veya doğum tarihi yazan kişiler rumuzlarında bu gibi ortaklıkları belirtmek isteyebilir.

Güvenli Sohbet İçin Ne Yapmalı?
Chat ortamı üzerinde konuşma başlattığınız zaman sohbet konusu sizin kimlik bilginiz ya da kredi kartı numaranızsa karşıdaki kişiden şüphe edebilirsiniz. Çünkü yeni tanıştığınız kişilerin sizi dolandırma ihtimali yüksektir. Bu nedenle başlangıçta en azından önlem alarak ilerlemeniz mantıklı olacaktır. Sitemizde sorularınız olursa iletişim bölümünden bize mesaj da atabilirsiniz.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla