Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Eylül 2019, 05:09   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.435
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.894, Seviye: 1
Puanlar: 34.894, Seviye: 1 Puanlar: 34.894, Seviye: 1 Puanlar: 34.894, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Elektronik Sigara Modelleri

Giderek yaygınlaşan elektronik sigara kit kullanımı özellikle sigaranın zararlı etkilerinden korunmak isteyen kullanıcıların daha rahat ve kolay şekilde kullanım imkanı elde etmesini sağlamaktadır. Pek çok farklı şekillerde hazırlanmış olan model seçenekleri özellikle kullanıcıların istediği her ortamda yanında götürebileceği boyutlarda tasarlanarak bu şekilde açma ve kapama düğmesi üzerinden basit kullanımı ile rahatlık sağlamaktadır. Cihazın uzun süreli kullanım imkanı sağlaması ve aynı zamanda maliyet açısından etkili olmasına yardımcı olmaktadır.

İçerisinde bulunan birbirinden farklı elektronik sigara likiti sayesinde farklı aromalara sahip duman çekilerek kullanılmaktadır. Likidin bitmesi durumunda yedek likit seçeneği ile değişimi sağlanarak bu şekilde cihaz yeniden kullanıma hazır hale getirilebilir. Aynı zamanda bir kez içerisinde bulunan birbirinden farklı bitki özleri etrafınızda bulunan kişilerin tütün kokusu yerine daha hoş kokular duymasını sağlayarak rahatsızlık duymalarını engellemektedir. Cihazın içerisinde tütün mamulü bulunmaması da sigaranın zararlı etkilerinden arınmanız için etkili olmaktadır.

Elektronik Sigara Zararlı Mıdır?
Elektronik sigaranın kullanımı sırasında özellikle içerisine tütün mamulü bulunmamasının yanı sıra ateş ile yakılmaması da duman içerisinde bulunan zararlı etkilerden korunmanızı sağlamaktadır. Ayrıca elektronik sigara içerisinde sigaranın etkisi nedeniyle vücudun alışmış olduğu nikotin seviyesinin ayarlanması için nikotin ayarlama sistemi bulunmaktadır. Bu sayede sigarayı bırakmak isteyenler nikotin seviyesini üst düzeyden zaman içerisinde azaltarak sıfır noktasına getirebilir ve bu şekilde sigarayı kolayca bırakabilirler.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla