Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2019, 19:41   #1
skirubo
Keyifli~Üye
 
skirubo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 05 Aralık 2018
Mesajlar: 275
skirubo is on a distinguished road
Puanlar: 5.578, Seviye: 1
Puanlar: 5.578, Seviye: 1 Puanlar: 5.578, Seviye: 1 Puanlar: 5.578, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 38%
Etkinlik: 38% Etkinlik: 38% Etkinlik: 38%
Standart Instagram Takipçi Satın Al

Instagram hesaplarınıza ihtiyaç duyduğunuz takipçi satın al işleminin en iyi ve en uygun fiyatlı yapılmasını sağlayan sosyalmerlin.com sizlere 7 gün 24 saat olmak üzere sitemizden takipçilerinizi şifrenizi vermeden anında satın alabilirsiniz. Popüler olma yolunda bizim takipçi paketlerimizi sorunsuzca ve güvenli bir biçimde kullanabilirsiniz.

instagram takipçi sayısına en güvenli şekilde ulaşabilmeniz için bizi tercih edebilirsiniz. En uygun fiyata en güvenilir takipçi satın alabilme işlemini gerçekleştirmekteyiz. Profilinize gelecek olan takipçilerin tamamı bot değildir, Türk kullanıcılardır. Takipçinin yanında beğeni ve video görüntüleme gibi hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz. Profilinize göndereceğimiz takipçiler tamamen gerçek kullanıcılardan oluşmaktadır.

instagram takipçi satın al işleminde şifrenizi vermenize gerek duymadan güvenli bir şekilde işlemi yapmaktayız. Gönderilen takipçileri siz takip etmezsiniz. Gelen takipçiler sizin gönderilerinize bakarak beğenip beğenmeyebilirler. İşlemi gerçekleştirebilmek için sadece kullanıcı adınızı vermeniz yeterli olacaktır bizim için.

Takipçi satın alma işleminden sonra takipçiler gönderi ve paylaşımlarınızı beğenmeme durumunda az miktarda takipten çıkabilirler. Bu tamamen sizin paylaşımlarınıza bağlıdır. Hiç takipten çıkmama gibi bir garanti veremeyiz. Takipçi satın aldıktan sonra maksimum 3 dakika içerisinde işlem tamamlanıp kullanıcılar sizin hesabınızı takip etmeye başlarlar.
skirubo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla