Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Eylül 2019, 17:07   #1
Baybars
Keyifli~Üye
 
Baybars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Ağustos 2019
Bulunduğu yer: World
Mesajlar: 291
Baybars is on a distinguished road
Puanlar: 3.366, Seviye: 1
Puanlar: 3.366, Seviye: 1 Puanlar: 3.366, Seviye: 1 Puanlar: 3.366, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İstanbul köpek oteli



İstanbul genelinde pet ve köpek sahiplerinin sayısı her geçen gün artış gösterdiği için köpek sahiplerine yönelik sunulan hizmetlerde günden güne daha yetersiz bir hale gelmektedir. İş hayatının stresini sahiplendikleri hayvanlarla atan insanlar gün için köpeklerini evde yalnız bırakabilir akşam gelince ve sabah evden çıkarken köpeğinin ihtiyaçlarını karşılayacağı için bu köpek için bir sorun olmaz ama daha uzun bir süre için köpekler evde yalnız kalamaz. Bu durumlarda köpeğiniz için güvenli bir konaklama ortamına ihtiyacınız olacak. İstanbul köpek oteli firmamız beklentilerinizin üstünde hizmet veren bir köpek otelidir. Köpeğinizin ihtiyaçları tüm ince ayrıntısı ila düşünülmüştür. Beslenme, eğitim ve sosyalleştirme şansını bizim köpek otelimizde bulabileceksiniz.

Köpek oteli nasıl olmalıdır?
Her ırkın ihtiyaçları farklıdır bundan dolayı köpekleri bedenlerine, yaşına göre ayrı ayrı alanlarda tutuyoruz. Eskiden komşulara emanet edilebilen köpekler günümüzde yaşam şartları değiştiği için insanlar köpekleri daha güvenilir olan köpek otellerine emanet etmek istiyor. Pek çok köpek sahibi köpek otellerinde köpeklerin daha rahat edeceğini ve farklı artıları olduğunu bilmektedir. Köpek Oteli İstanbul olarak köpeklerin rahatı için her türlü detayı düşündük, tesisimizde uzman veterinerler ve köpek eğitimcileri bulunduğu için acil durumlar söz konusu olursa hızlı bir şekilde müdahale edebiliriz. Köpeklerinizi bize emanet ederken talep ettiğiniz şekilde köpeklere bakım gösteriyoruz. İstanbul köpek oteli konusunda bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kaliteli hizmetin adresi: İstanbul köpek oteli

Tüm İstanbullu köpek sahiplerine sunduğumuz bu hizmet ile İstanbul da bulunan çok sayıda köpek sahibinin ihtiyaç ve beklentilerini tam anlamı ile karşılıyoruz. Sizler için köpeklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz bizim içinde tüm köpekler aynı değerde ve aynı ilgiyi görmeye muhtaç canlılardır. Bizimle birlikte petlerinizin güven ve rahat için olacağından emin olabilirsiniz. Talep ederseniz köpeğinizi bize teslim ederken köpeğinizin konakladığı mekanlara göz atabilir ve köpek oteli personellerimizle tanışabilirsiniz. Konu ile alakalı ayrıntılı bilgi almak için bizi mutlaka aramanızı öneriyoruz.

Adres: Yalıköy Mahallesi, Gümüş Sk
No:7, 34820 Beykoz/İstanbul

Tel: 0216 999 87 99
GSM: 0516 169 09 99
Email: [email protected]
Baybars isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla