Konu: Plexr
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2019, 14:01   #1
keremcem
Keyifli~Üye
 
keremcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2018
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 65
keremcem is on a distinguished road
Puanlar: 3.829, Seviye: 1
Puanlar: 3.829, Seviye: 1 Puanlar: 3.829, Seviye: 1 Puanlar: 3.829, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Plexr

Plexr, uygulama bölgesinde maddenin gaz hali olarak bulunan azot ve su buharını, yüksek enerji sayesinde plazma haline dönüştürüp, vuruş yardımıyla, sorunlu derinin atılarak yeni bir deri oluşumunu anında tetikleyen, yeni nesil bir teknolojidir. Ülkemizde sadece belirli kliniklerde kullanılmaktadır. Yumuşak cerrahi sistemi olarak adlandırılan plexr, kozmetik cerrahiye kıyasla pek çok avantaja sahip, gitgide yaygınlaşan bir tedavi yöntemidir.
Plexr uygulamalarında uzun süreler beklemek zorunda kalınmamaktadır. Anında etki etmeye başlayan modern bir tıbbi teknoloji olarak dikkat çeken plexr uygulamasında esas amaç, ciltte meydana gelmiş olan lezyonu buharlaştırmak ve yeni bir deri oluşumunu tetiklemektir.

Plexr Uygulamaları
Plexr, ağrılı bir yöntem değildir. Plexr uygulamasından önce, hasta konforu sağlamak için, ilgili bölgeye anestezik krem sürülerek, bölgede 30 dakika kadar bekletilmekte; uygulama yaklaşık 45 dakika sürmektedir. Plexr yöntemi, bilimsel olarak kanıtlanmış bir tedavi olup, uygulamadan sonra bölgede kısa süre içinde geçecek olan küçük kabuklanmalar meydana gelip, ödem oluşabilir. Bu belirtiler kendiliğinden geçecektir. Plexr yönteminin alanında uzman ve profesyonel merkezlerde yaptırılması şarttır. https://hakanyuzer.com/ adresimizden bizimle iletişime geçip, sağlıklı plexr yöntemine dair detaylı bilgi ve uygulama için randevu alabilirsiniz.
keremcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla