Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ekim 2019, 18:44   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.427
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.458, Seviye: 1
Puanlar: 34.458, Seviye: 1 Puanlar: 34.458, Seviye: 1 Puanlar: 34.458, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Pidemania Franchise (Bayilik) Modeli

Pidemania alışılmışın dışında farklı konsepte, özgün, lezzetli, sağlıklı, ulaşılabilir, şekilde; Pide'yi "Uluslararası Marka Yapmak" amacıyla yola çıkmıştır. Türkiye genelindeki ağını güçlendirirken franchise verdiği bölgeye ve restoran konumuna göre restoran modeli ve evlere servis hizmeti olmak üzere birden fazla konsept sunuyor. Bunun yanı sıra yatırımcıların farklı taleplerine uygun, bölgedeki müşterilerin ve bölgenin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda farklı yapılarda restoranlar açmaya da sıcak yaklaşıyor.

Pidemania geleneksel lezzetlerimizden biri olan pidenin özgün tariflerle yeni bir kimlik kazanmasını sağlar. Pidemania; ürünlerinde koruyucu maddelere yer vermez. En doğal ve taze ürünleri kullanarak, kendine has marinasyon yöntemi ile birbirinden farklı pide çeşitleri sunar. Vazgeçilmez noktaları üst düzey lezzet, ekonomik seçenekler ve yüksek kalitede servistir.

Neden Pidemania Bayiliği?
1- Pidemania markası, bayilerinin kazançlarını kendi kazancının önüne koyar. Kazançlı olmayacak ve bayiyi zor durumda bırakacak bir yatırıma asla onay vermez.
2- Pidemania ürünlerinin kâr marjı yüksektir. Bu nedenle, bayi yatırımları kârlı olma niteliği taşır.
4- Pidemania, büyüme ve markalaşma konusunda son derece istikrarlı bir grafik sergilemektedir. Bu suretle, Pidemania franchise modelinin değeri gün geçtikçe ve hızlı bir şekilde yükselmektedir.
6- Pidemania franchise modeli için gıda sektöründe deneyim şartı gerekmemektedir. Ayrıca, restorandaki ürün hazırlığı, pişirme ve sunum süreçlerinin hiçbirinde usta ihtiyacı bulunmamaktadır. Çünkü Pidemania, kurduğu işletme sistemiyle, yönetilmesi son derece kolay bayilikler oluşturabilmektedir.
7- Pidemania, girişimin her aşamasında ve koşulsuz şartsız bayinin yanında ve destekleyici duruş sergiler.
a. Lokasyon seçiminin yapılması,
b. Personel seçimi ve eğitiminin gerçekleştirilmesi,
c. İşletme ve yönetim sisteminin kurulup oturtulması,
d. Yerele özel satış ve pazarlama stratejisinin geliştirmesi,
e. Bayilerin işletmeye ilişkin tüm sorunlarına hızlı ve etkin çözümler üretilmesi konularında daima bayisinin yanındadır.
8- Pidemania, TTKD (Avrupa Birliğinde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği) tarafından 2017 yılında Altın Marka ödülüne layık görülmüştür.
9- Pidemania'nın üretim tesisi Balıkesir'dedir. Üretiminde, kalitesini ispatlamış Balıkesir menşeili etleri kullanmaktadır. T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan alınan üretim izinleri dışında ISO 9001, ISO 10002, ISO 22000 ve HALAL sertifikalarına sahiptir.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla