Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2019, 20:51   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Aroma Çeşitleri

Kaliteli ve güvenilir tercih yapmak isteyenler için satışa sunulmakta olan aroma çeşitleri Avrupa'dan ithal edilmektedir.
En iyi seçenekleri değerlendirmek isteyenler için premium likit aroma çeşitleri birbirinden farklı içeriklerde hazırlanmaktadır. Vişne, çilek, karpuz, vanilya, kahve ve daha pek çok farklı ürün ile hazırlanmış olan seçenekler üzerinden yapılacak tercihler doğrultusunda özellikleri likit içerisinde kullanılacak olan aromalara ulaşım sağlanabilir. Elektronik sigara kullanıcıları için hazırlanmış Elektronik sigara aroma çeşitleri değişmektedir. Güvenli alışveriş seçeneği ile yapılacak olan seçimler doğrultusunda kullanıcılar verecekleri siparişler ile istedikleri ürünlere ulaşım sağlayabilirler. Farklı içeriklerde hazırlanmış aroma çeşitleri likit hazırlamak isteyenlerin damak zevklerine göre seçim yapmasını sağlamaktadır.

Aroma Fiyatları
Her bir ürün için belirlenmiş olan fiyat seçenekleri değişmektedir. Farklı markaları tercih etmek isteyenler Elektronik sigara aroma aromaları inceleyerek en uygun seçenekler üzerinden tercih yapabilirler. Elektronik sigara kullananlar için hazırlanacak olan likitler içerisinde kullanılacak olan aromalar konusunda en kaliteli markaların ürünlerine site üzerinden ulaşım sağlanabilir. Ürünler kısa süre içerisinde kargo ile belirtilen adreslere teslim edilmektedir. Farklı markaların ürünleri arasından tercih yapmak isteyenler base markasının hazırlanmış olduğu ithal ürünlere site üzerinden ulaşabilirler. En iyi fiyat garantisi ile alışveriş yapmak isteyenler site üzerinden belirlenen fiyat seçenekleri ile satın alabilecekleri en iyi ürün seçeneklerine kolayca ulaşım sağlayabilirler. %100 orijinal ürünler stoktan Türkiye geneline satışa sunulmaktadır.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla