Konu: Saç Ekimi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2019, 22:54   #1
Baybars
Keyifli~Üye
 
Baybars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Ağustos 2019
Bulunduğu yer: World
Mesajlar: 291
Baybars is on a distinguished road
Puanlar: 3.366, Seviye: 1
Puanlar: 3.366, Seviye: 1 Puanlar: 3.366, Seviye: 1 Puanlar: 3.366, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Saç Ekimi



Saç Ekimi Yaptırırken Dikkat Etmeniz Gerekenler
İnsanların kendi bedenleri ile ilgili birtakım problemler yaşaması son derece normal bir durumdur. Özellikle hormonal, stres ya da yaşa bağlı olarak saçların dökülmesi birçok erkekte en sık karşılaşılan problemler arasında yer alıyor. Saçların çok yoğun bir şekilde dökülmesi ve bu saçların zamanla kendini yenilememesi bir zaman sonra insanlar da kellik oluşumuna neden oluyor. Ancak bu durumun da önüne geçmek için çeşitli yöntemler bulunuyor. Saç ekimi yöntemleri ile birlikte insanlar kellik sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulabiliyorlar. Saç ekimi yöntemleri insanlara kalıcı saçlar vaat ettiği gibi eskisinden daha gür saçlar elde etme imkânı veriyor. Ancak saç ekimi işlemi yaptıracak olan kişilerin dikkat etmesi gereken birtakım önemli detaylar bulunuyor.

Saçın Büyük Çoğunluğu Dökülmüş Olmalı
Saç ekimi yaptıracak olan insanların dikkat etmesi gereken konuların başında saçın dökülme oranı büyük oranda önem taşıyor. Ekim yapılacak olan bölgedeki saçların en az yüzde 70'nin dökülmüş olması oldukça önemlidir. Çünkü ekim yapılacak alanda bulunan saçlar saç ekim işleminin başarısını da olumsuz etkileyecektir. Bunun yanında kişilerin saç ekimi yaptırmadan bir süre önce alkol ve sigaraya da ara vermesi gerekiyor. Aynı zamanda kan sulandırıcı ilaçlar kullanan kişilerin de bu ilaçlar konusunda saç ekim uzmanlarını haberdar etmesi ve operasyon öncesinde bırakması gerekiyor.

Saç Ekiminde Kişiye Özel Uygulama Seçimi
Saç ekimi konusunda insanların hangi uygulamaya karar vereceği de büyük önem taşıyor. Çünkü Saç ekimi istanbul uygulamaları arasında birden fazla yöntem bulunuyor. Saç ekimlerinde kullanılan teknikler şunlardır:

Micro Fue yöntemi
DHI tekniği
Manuel Fue yöntemi
Tıraşsız saç ekimi
Uzun saç fue tekniği
Perkütan mikro kanal tekniği

Bunların yanında kullanılan diğer teknikler arasında altın uçlu fue tekniği, ıcegraf tekniği gibi çok farklı saç ekim yöntemleri bulunuyor. Bu tekniklerin seçiminde uzmanların kişiye en uygun olan tekniği belirlemesi son derece önemlidir. Saç ekim işlemi herkese standart yapılan bir uygulama değildir.

Ön Saç Çizgisi Detayı Önemli
istanbul saç ekimi uygulamaları sırasında dikkat edilen konulardan bir diğeri de ön saç çizgisi detayıdır. Ön saç çizgisinin kişinin yüz şekline ya da kafa yapısına uygun bir şekilde tasarlanması gerekiyor. Hem doğal hem de yüze yakışan saçlara kavuşmak isteyen insanlar açısından bu detay son derece önemlidir. Her insanın kafa yapısı birbirinden farklılık gösterdiği için ekim yapılacak olan kafa yapısının yanında dikkate alınması gereken hususlar da vardır. Örneğin bu süreçte kişinin cinsiyeti, yaşı, alın kas şekli de etkili olan faktörler arasındadır. Özellikle de bu tasarımın hasta ile birlikte yapılmasına önem verilmesi gerekiyor.

Saç Ekimi Yaptıranların Dikkat Etmesi Gerekenler
Saç ekim uygulaması yaptıran insanların operasyon sonrasında da önemli detaylara dikkat etmesi gerekiyor. Operasyondaki süreçte en az operasyon süreci kadar önem taşıyor. Hastaların bu süreçte özel losyonlar ve saç yıkama ürünleri kullanması gerekiyor. Bunun yanında hastaların başlarını olası darbelere karşı koruması da dikkat edilmesi gereken konular arasındadır. Saç bölgesinin zarar görmemesi için kişilerin özel bir boyunluk yardımı ile uyuması oldukça önemlidir. Kişiler operasyon sonrasında rutin hayatlarına geri dönebiliyorlar. Ancak belli bir süre ekim yapılan yeri korumaları oldukça önem verilmesi gereken konulardan biridir. Saç ekim yaptıran insanlar bu uygulamadan yaklaşık 2-3 ay içerisinde sonuç almaya başlıyor. Böylece kalıcı ve oldukça doğal saçlara kavuşma imkanı buluyorsunuz..

Kaynak; https://haircityistanbul.com.tr/
İletişim; +90 (544) 809 25 75
Baybars isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla