Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Aralık 2019, 21:55   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.427
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.458, Seviye: 1
Puanlar: 34.458, Seviye: 1 Puanlar: 34.458, Seviye: 1 Puanlar: 34.458, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Canlı söyleşi Odaları

Sohbet Siteleri Odaları
İnternet'te Yepyeni insanlar tanımak, Dost olmak, epey Alaka çekici görünüyor. Tabii ki eskiden beri hep duyarız, sanal da sohbet etmek, vakit geçirmek. zati yaşadığımız şu yıllarda basit ulaşılabilir İnternet ve her Lahza her yerde bağlı kalmamızı sağlayan mobil cihazlar ve kullanım kolaylığı, real olan her şeyi dahi sanala başka bir deyişle İnternet ortamına dökmemize imkan sağlıyor. Bu oldukçada hoşumuza gidiyor. Hayatımıza nerede ise tamamı ile Yargıç olmuş bir vaziyette. Yepyeni kişiler tanımak her vakit ilgimizi çekiyor.

Biz ne yapalım değil mi? Peki sık kullanılan uygulama yada siteler neler. Sosyal medya ilk aklımıza gelen ortamlar. Paylaşım siteleri yada arkadaşlık siteleri. Geriye ne kaldı? Şimdiye kadar ilginizi çekmemiş yada duymamış olabilirsiniz fakat bunların hepsinden henüz eğlenceli ve zevkli bir sanal sohbet alanı Mevcut. Tabii ki parasız sohbet odaları. önceden hiç duymuş muydunuz. Sohbet odaları İnternet'te Dost arayan yada geçirdiği vakti eğlenceli bir hale getirmek isteyenlerin en sık kullandığı sohbet etme alanlarıdır. Peki seçenek edilmesindeki nedenler nelerdir? Yada bize verdiği avantajlar. Şimdi düşünün sohbet etmek istiyorsunuz fakat bunu İnternet ortamında tanımadığınız kişilerle yapmak istiyorsunuz. Nereleri kullanabiliriz. Sosyal medya siteleri? Bence hayır, ön hüküm yada yanlış anlaşılma olasılığı çok yüksek. Fena bir tepki alabiliriz. Neticede chat yapmak istediğimiz kullanıcı yalnızca yakın arkadaşları yada etrafı ile iletişim kurmak için kullanıyor olabilir. sual işaretleri ile dolu. Yada başka siteler.

Örneğin arkadaşlık siteleri. Pek kullanışlı değil, ya üyelik bölümü karşımıza çıkıyor yada başka bir şey. Diyelim Aza olduk, ertesi muamma, ilk attığımız mesajda gold Aza ol gibi bir sürprizle karşılaşabiliriz. Sohbet odaları için ise Tüm bunlara sırtımızı dönüyoruz. Kullanımı basit, üyelik yok, ön şart yada fiyat yok. Bir kullanıcı ismi belirle ve dilediğin kadar sohbet et. En ehemmiyetlisi oda içinde bulunan herkesin Yepyeni Dost edinmek ve kendine bir sosyal Meydan yaratmak kullanıcılar ile dolu olması.

Artık İnternet'te sohbet etmek için uzun yılardır Mevcut olan fakat haberiniz olmadığı Mobil Sohbet süper bir sanal ortamdan haberiniz Mevcut. Şimdi bunu deneme vakti. sohbet girişini kullanın çevrim içi arkadaşlarınızla buluşun. İzlenimlerinizi yorum bölümünden bize iletmeyi unutmayın.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla