Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2019, 14:26   #1
keremcem
Keyifli~Üye
 
keremcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2018
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 65
keremcem is on a distinguished road
Puanlar: 3.829, Seviye: 1
Puanlar: 3.829, Seviye: 1 Puanlar: 3.829, Seviye: 1 Puanlar: 3.829, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Türkiye’nin Online Sağlık Sitesi Burada

Sağlık alanında siz değerli ziyaretçilerimizi bilinçlendirmeye yönelik bir oluşumla hızla ilerleyen sitemiz yayın hayatına başladığı günden beri tamamen güvenilir kaynaklardan aldığı doğru, güncel bilgileri paylaşmaktadır. Bu doğrultuda kadın doğum, genetik estetik, jinekoloji, kızlık zarı, vajinismus, tıp sözlüğü ve cinsel sorunlar gibi kategoriler ile ilgili en güncel bilgilere yer verildiği sitemizdeki içerikler siz değerli ziyaretçilerimizin de yorumuna açık bir biçimde yayılmaktadır.

Ayrıca, kızlık zarı, kızlık zarı ameliyatı vajinismus gibi en çok takip edilen konuların yanı sıra Hpv virüsü ve İnfertilite (Kısırlık) kadın ve erkekler ile alakalı ortak sorunlar ile ilgili güncel konularda yayınladığımız tüm içerikler, bilimsel ve doğru verilere dayanmaktadır. Sağlık gibi büyük küçük herkesi ilgilendiren önemli bir konularda en güvenilir kaynaklardan alınarak büyük bir özenle hazırlanmış tamamen bilgi amaçlı olan içerikler bulunmaktadır.

Sürekli güncellenebilen web sitemizdeki içerikler ters kronolojik dizinde sıralanmaktadır. Web sitemizdeki bilgiler kişiye özel olmamakla birlikte, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. İşte bu bilinç ve sorumlulukla Kadın Hastalıkları Tedavi Merkezi - KADINDOGUMNET diğer sağlık sitelerine göre daha büyük ilgi görmektedir.
keremcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla