Konu: yat kiralama
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Aralık 2019, 16:23   #1
delaporta444
Keyifli~Üye
 
delaporta444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Kasım 2017
Mesajlar: 393
delaporta444 is on a distinguished road
Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart yat kiralama

yat kiralama
Doğum Günü
Sevgilinizin, eşinizin, arkadaşlarınızın ya da ailenizden birinin doğum gününü kutlamak için mekânı uzaklarda aramayın! Tam anlamıyla eşsiz bir parti için sevdiklerinizin doğum gününü Yat ve Teknelerimizde kutlayabilirsiniz. Firmamız tarafından sunulan Teknede Doğum Günü hizmeti, önemli anlarınıza değer katacak, sevdiklerinizle unutulmayacak anılar biriktirmenizi sağlayacak ve bu özel günde tüm ihtiyaç ve beklentilerinizi karşılayacak şekilde sunulur. Teknede Doğum Günü kutlamak, genel anlamda üst düzey lüks bir hizmet olarak görülmesine rağmen, firmamızın sunduğu ayrıcalıklar sayesinde artık herkes için tercih edilebilir hale gelmiştir. Firmamız Yalıkızı Tekne & Yatçılık, her bütçeye uygun deniz aracı, menü ve ekipmanlarıyla cep yakmadan sevdiklerinizi mutlu edebilme imkânı sağlar. Üstelik uygun fiyatlara karşın hizmet kalitemizde hiçbir düşüş olmaz; organizasyonunuz tamamen lüks araçlarda, leziz bir menü ve profesyonel ekipman ile gerçekleştirilir. Size yalnızca sürprizi yapmak ve en özel gününde sevdiğinizin yanında olmak kalır. Dilerseniz baş başa ve romantik bir kutlama yapabilir, dilerseniz kalabalık gruplar ile İstanbul Boğazı'nın ortasında eğlenmeye doyabilirsiniz.

Teknede Doğum Günü hizmetimizden yararlanmak için, istediğiniz teknenin adı, organizasyonu gerçekleştirmek istediğiniz tarih ve arzu ettiğiniz ekipmanlar ile birlikte rezervasyon yaptırabilirsiniz. Böylece profesyonel ekibimiz ile her yaş grubu ve zevkten kişiye farklı konseptlerde düzenlediğimiz organizasyonlardan uygun olanını sizin için planlamaya başlar ve birlikte sevdiklerinize rüya gibi bir yeni yaş sunarız. Siz de sevdiğinize alışılmışın dışında, göz alıcı bir manzaraya karşı ve profesyonel bir organizasyonla sürpriz yapmak isterseniz, en unutulmayacak doğum günü için sizleri teknelerimize davet ediyoruz. Teknede Doğum Günü hizmetlerimiz kapsamında, dilerseniz evlilik teklifi, iftar yemeği ve yüzme turu hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz. Unutulmayacak bir gün yaşamak ve yaşatmak için, İstanbul Boğazı'nın tarihi panoramik manzarasına karşı gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarımızı mutlaka tecrübe etmelisiniz.


Yatlarda minimum 10 kişi olması kaydı ile 09:00-18:00 saatleri arasında kiralama yapabilirsiniz. Bu saatler dışında 19:00-24:00 arası minimum 4 saat kiralama yapılmaktadır. Bu tür detayları bizimle eletişime geçerek kısa sürede çözümleyebiliriz.

Gezi tenekelerine ise 09:00-18:00 saatleri arasında minimum 2 saat kiralama yapılmaktadır. .Bu saatler dışında 19:00-24:00 arası minimum 4 saat kiralama yapılmaktadır. Bu tür detayları bizimle eletişime geçerek kısa sürede çözümleyebiliriz

Organizasyon devam ederken tekne ve yatlar müsaitse ücretini ödeyerek süre uzatabilirsiniz.

Tüm teknelerimizde kaliteli ses sistemleri vardır ve bu ses sistemini kullanmak için herhangi bir ücret ödenmesi gerekmez. Doğum gününde çalmasını istediğiniz özel şarkılar varsa bunları USB aygıtıyla birlikte yanınızda getirmenizde hiçbir sakınca yoktur. Farklı tercihlerinizde ücret ödenmesi gereken hizmetler canlı müzik (fasıl ekibi), fotoğraf ve video çekimi, özel süsleme, oryantal, lazer gösterisi ve, kemancı, vb. aktivitelerdir. Bu hizmetleri bizden alma zorunluluğunuzda yok sizde temin edebilirsiniz.

Tekne ve yatlarda standart her gezi için masa düzeni ve oturma grubu mevcuttur. Fakat süsleme istenirse bu tür giydirmeler isteğe göre teknenin büyüklüğüne göre ücretlendirilip farklılık gösterecektir. Bu işlemi makul Sartlarda yapıştırma olmadan sizde süslemenizi yapabilirsiniz.

Son olarak süreç nasıl ilerliyor kısaca bilgi verelim. Beğendiğiniz tekne ya da yat in üzerindeki formdan yada bizimle iletişime geçerek rezervasyon yapılması gerekmektedir. Sonrasında banka yoluyla kaparo alımı ile o tarihi sizin için rezerve ediyoruz. Yaz günlerinde yoğunluğu da göze alarak rezervasyon işlemini erken tarihte yapmanızı öneririz.

Diğer organizasyonlarımız ile ilgili Hizmetlerimiz link inden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz

Doğum gününüz kutlu olsun

Diğer hizmetlerimiz evlilik teklifi, Boğaz turları, kurumsal davetler, mehtap turları, Yemekli boğaz turları ,özel yüzme turu mezuniyet turu ve doğum günü turlarıdır.
yat kirala
__________________
server tanıtımı
delaporta444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla