Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2019, 04:04   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Estetik PRP Tedavi Kiti



Yaşlanmış ve hasar görmüş cildin yeniden yapılandırılmasında kullanılan, temelinde hastanın kendi kanından elde edilen büyüme faktörleri açısından zengin bileşenin hastaya enjeksiyonunu içeren DPG PRP yöntemi, modern estetik tıbbında devrim niteliğinde bir yöntemdir. Akrilat bazlı jel teknolojisi ve özel tüpleri sayesinde 5 dakika içerisinde % 95-96 verimlilik ile trombositlerin yapıları bozunmadan etkin bir şekilde konsantre dilmesine imkan sunar.

DPG PRP Skin ReCell Plus Serisi; Batroksobin + Kalsiyum Klorür takviyeli özel kitleri ile kısa sürede mükemmel tedavi sonuçları sunar.

“ Özellikle leke, skar, cilt tonunda düzensizlik, derin kırışıklık ve sarkma sorunlarında etkin çözümler sunar. Yüz, dekolte ve el üstünün yanı sıra, vücudun diğer bölgelerinde de ( karın, kol ve bacaklar gibi ) kullanıma uygundur. â€

DPG PRP Skin ReFill Plus Serisi %2 Hyaluronik Asit takviyeli kitleri sayesinde cilte hücresel rejuvenasyon etkinin yanı sıra, cildin nem ihtiyacını yüksek oranda karşılar, kollajen sentezini uyararak cildin parlaklığını, canlılığını ve elastikiyetini artırır.

Tek seansta mesofill ve mesoglow etki ile mükemmel sonuçlar sunar. (Özellikle 35 yaş üstü hasta gruplarında ince kırışıkların, çökkünlüklerin giderilmesi, sarkma ve deformasyonların giderilmesi, mat ve cansız cildin canlandırılması amacıyla önerilir. Yüz, boyun, dekolte ve el üstü için uygundur.)

HANGI IYILESMELER BEKLENIR?

* Kırışıklıkların ve katlantıların azalması, cildin pürüzsüz hale gelmesi
* Jelin viskoz özelliklerine bağlı olarak, ciltteki hasarların giderilmesi,mevcut yara izlerinin (skarların) iyileşmesi
* Aktif endojen hidrasyonuna bağlı olarak ciltte yumuşaklık-esneklik artışı
* Cilt dokusunda ve tonunda iyileşme
* Hücre büyümesinin uyarılması sonucu Anti – Aging Etki
* Dermisin aktif yoğunlaştırılması sonucu Lifting Etkisi
* Ciltte canlılık-parlaklık-dolgunluk ve esneklik artışı
*Ciltteki lekelerin, melazmaların giderilmesi
* Mesolift – Mesoglow – Mesofill Etki
DENSITY PLATELET JEL DOGAL BIR YÖNTEM MIDIR?

Hepimiz biliyoruz ki, zamanı durdurmak mümkün değil. Arzu etsek de, etmesek de yaşlanma sürecinin bir parçası olarak, zamanla cildimizde kırışıklıklar ve sarkmalar meydana gelmektedir. Zaman içerisinde, cilt yapısında değişimler olmakta; cilt esnekliğini ve elastikiyetini kaybetmektedir. Ancak insanlar geçen zamana rağmen, yine genç fakat doğal bir görünüşe sahip olmak isterler. Bu doğal cilt yenileme ve canlandırma ise temelinde hastanın kendi kanından elde edilen plateletlerden zengin plazma sistemi, DPG – Platelet Rich Plasma (PRP) yöntemi ile mümkün olabilmektedir.

DENSITY PLATELET JEL YÖNTEMINDE NEDEN OTOLOG KAN ( HASTANIN KENDİ KANI ) KULANILMAKTADIR ?

Plateletlerin ( trombositlerin) içerdiği büyüme faktörleri, anjiyogenez, kemotaksis makrofajlar gibi farklı mekanizmaları uyarır ve buna bağlı olarak fibroblastları uyarır ve kollajen sentezini arttırır. Bilimsel ve klinik çalışmalar gösteriyor ki; DPG – Platelet Rich Plasma (PRP) – Platelet bakımından yoğun plazma yöntemi oldukça güvenilir ve başarılı bir biyorevitalizasyon yöntemidir. DPG PRP ile estetik tedavi basit bir estetik tedavinin ötesinde, cilt dokusunu iyileştiren, yenileyen gerçek bir biyolojik tedavidir.

DENSİTY PLATELET JEL; geçek anlamda rejuvenasyon sunan, üst düzeyde hasta memnuniyeti sağlayan oldukça etkili bir yöntemdir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla