Konu: boğaz turu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2019, 13:20   #1
delaporta444
Keyifli~Üye
 
delaporta444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Kasım 2017
Mesajlar: 393
delaporta444 is on a distinguished road
Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart boğaz turu

boğaz turu
Yatta akşam yemeği organizasyonları hakkında bilmek isteyeceğinizden fazlasını bu sayfada bulacaksınız. Yemek menüsü, güzergah detayları, video ve fotoğrafların yanı sıra kişilerin en çok merak ettiği konu olan fiyat bilgilerini de alt kısımda detaylı olarak yazdık. Bu nedenle fiyat teklifi almak için bizleri aramanız ya da mail göndermeniz gerekmiyor. Yat kiralama fiyatları, menü ücretleri ve sunulan tüm hizmetler için talep ettiğimiz tüm ücretleri yazının devamında okuyacaksınız.

Tüm müşterilere aynı fiyatları verdiğimiz için internet ortamında bunları paylaşmakta hiç bir sakınca görmüyoruz. Tekne fiyatları ve diğer tüm detayları öğrendikten sonra bizi sadece beğendiğiniz yatın istediğiniz tarih ve saatler arasındaki müsaitlik durumunu sormak ve uygunluk varsa rezerve etmek için arayabilirsiniz. Bizde her şey bu kadar şeffaf ve kolay..

AKŞAM YEMEKLERİ GRUPLARA ÖZELDİR

Yatta organize ettiğimiz tüm akşam yemeği organizasyonları kişilere ve gruplara özeldir, dışarıdan bireysel katılım mümkün değildir. Katışık katılımlı tur arayanlar günün belirli saatlerinde Kabataş'tan hareket eden büyük gemilere binebilirler.

TÜM ÖZEL GÜN KUTLAMALARI VE KURUMSAL DAVETLER

Tüm kurumsal ve bireysel davetlerinizi yatta akşam yemeği organizasyonu eşliğinde 12 ay boyunca gerçekleştirebilirsiniz. Yatta baş başa yenecek iki kişilik romantik akşam yemeklerinden tutun da arkadaş grubunuzla toplanıp hasret gidermek adına organize edeceğiniz yemekli ve eğlenceli turlar, şirket içi toplantılar ya da ağırlamanız gereken önemli misafirleriniz için profesyonel bir ekiple hizmet veriyoruz! Evlilik yolunda atılan ilk adım olan nişan törenleri, nikah sonrası yemek, eğlence ve after party davetleri, düğün organizasyonları, romantik bir ortamda evlenme teklifi ve evlilik yıldönümü kutlamaları, öğrencilerin sene sonu eğlencesi ve mezuniyet baloları, rakı balık eşliğinde fasıl eğlenceleri, şirketlerin bayi toplantıları ve iş yemeği görüşmeleri, doğum günü kutlaması ve partileri ile Ramazan ayına özel iftar programlarını en kaliteli şekilde ekonomik ve lüks yatlarda organize ediyoruz.

Yatta Akşam Yemeği Fiyatları
KİRALIK YATLAR ALKOLSÜZ ALKOLLÜ
BOĞAZ ÇOCUĞU YATI 1500 TL 1700 TL
KARAYEL YATI 2000 TL 2200 TL
POYRAZ YATI 2400 TL 2600 TL
MELTEM YATI 1900 TL 2100 TL
LODOS YATI 2100 TL 2300 TL
YILDIZ YATI 2200 TL 2400 TL
Üstteki yatta akşam yemeği fiyatları:

- 2 kişi içindir
- 2 saat sürmektedir
- Alkollü ve alkolsüz yemek menüsü
- Masa süslemesi
- Amatör fotoğraf ve video çekimi ile
- Yatın ses sisteminin ücretsiz olarak kullanımı dahildir.

Sitemizde yazılı olan fiyatlara kaptan ve yakıt ücretleri dahildir, bunlar için ek ücret talep edilmez.

Yatta akşam yemeği fiyatları %18 KDV içermez!

KENDİ AKŞAM YEMEĞİ PAKETİNİZİ HAZIRLAYIN

Yatta akşam yemeği organizasyonları için filomuzdaki tüm kiralık yatlar ve sunduğumuz tüm ekstra hizmetler için ne kadar ödeme yapılması gerektiğini öğrenmek isterseniz hemen fiyatlar sayfasına bakabilirsiniz. Bu sayfada merak ettiğiniz tüm ücretler net olarak ayrı ayrı paylaşılmıştır. Fiyat hesaplama tablosunu kullanarak çok daha hızlı bir şekilde kendinize özel 2 kişilik ya da daha kalabalık bir yatta akşam yemeği paketi oluşturmak isterseniz
boğaz turu
__________________
server tanıtımı
delaporta444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla