Konu: boğaz turu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2019, 13:37   #1
delaporta444
Keyifli~Üye
 
delaporta444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Kasım 2017
Mesajlar: 393
delaporta444 is on a distinguished road
Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart boğaz turu

boğaz turu
Yatta iş yemeği organizasyonları hakkında fiyatlar dahil bilmek isteyeceğiniz her şeyi bu sayfada sizler için yayınladık. Yazılanları sonuna kadar okursanız iş yemekleri ve toplantı turları için özel olarak hazırladığımız yemek menüsü detaylarını, yemek süresince boğazda gezilecek olan sahilleri, daha önce organize ettiğimiz turlarda çekilmiş video ve fotoğraflar ile filomuzdaki ekonomik ve lüks yatların saatlik kiralama ücretlerini öğreneceksiniz.

Fiyat öğrenmek için bize mail göndermeniz ya da telefon açmanız gerekmiyor çünkü yat kiralama fiyatları, menüler ve ekstra hizmetler için talep ettiğimiz tüm ücretleri burada bulacaksınız. Firmamızı sadece seçtiğiniz yatın istediğiniz tarih ve saatler arasında müsait olup olmadığını sormak ve müsaitse rezerve etmek için arayabilir ya da mail gönderebilirsiniz. Şeffaf bir fiyat politikası izletip tüm müşterilere aynı fiyat tekliflerini sunduğumuz için rakamları net bir şekilde bu sayfada yayınlamakta hiç bir sakınca görmedik.

KAHVALTI, ÖĞLEN YA DA AKŞAM YEMEĞİ EŞLİĞİNDE

Tüm kurumsal davet, toplantı ve yemek organizasyonlarınızı yatta kahvaltı, öğlen ya da akşam yemeği eşliğinde isterseniz 2 kişilik baş başa bir ortamda isterseniz çok daha kalabalık bir katılımın olacağı büyük bir grupla organize edebilirsiniz. Şirket yemekleri, bayi toplantıları, motivasyon geceleri ve benzeri tüm kurumsal organizasyonlar firmamızdan en iyi hizmeti en uygun fiyatlara alabilirsiniz. Ortaklarınızla kurduğunuz ticari ilişkileri birkaç adım ileti götürerek dostane bir çizgide ilerletmek için yat organizasyonları çok faydalı olacaktır. Şirket çalışanlarınız için organize edeceğiniz motivasyon geceleri sayesinde performans artışı yakalayacağınızdan endişeniz olmasın. Özellikle İstanbul'a dışarıdan gelen misafirlerinizi boğazda lüks bir yat gezisi ile ağırlamak son derece şık bir davranış olacaktır.
boğaz turu
__________________
server tanıtımı
delaporta444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla