Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mart 2020, 06:44   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Urfa Haber Adresi

Şanlıurfa şehri ilgili her konuyu mercek altına alıyoruz. Şehir ile ilgili ortaya çıkacak tüm güncel haberleri internet adresimiz üzerinden hemen takip edebilirsiniz.

Urfa haber ve köşe yazılarımızda gündemiz yakından takip etmenize yardımcı oluyoruz Flaş gelişme ve Maraş şehrinde en son haberler ilk olarak burada sunuluyor. Maraş'ın en çok ziyaret edilen adreslerinden biri olmayı başardık. Maraş şehri içerisinde günün son dakika haberleri, Türkiye ve dünya gündemiyle ilgi paylaşımlarımızı ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Maraş'tan ve dünyadan son dakika haberlerini tek çatı altından takip edebilirsiniz.

7/24 Güncel Haber
Gündemi yakın şekilde takip etmek için 7/24 Şanlıurfa haber yayıncılık ilkemize devam ediyoruz. Şanlıurfa ve çevre noktalarda yaşanan tüm haberler anlık olarak sizlere sunuluyor. Sitemizde yer alan haberlerimiz tarafsız yazarlarız tarafından yorumlanıyor. Haber içerikleri alanında sizde düşüncelerinizi isterseniz internet adresimiz üzerinde hemen yayınlayabilir ve diğer kullanıcılar ile kolayca buradan paylaşabilirsiniz. Gündemle beraber yerel spor takımlarının da haberlerini okuyabilirsiniz. İnternet adresimiz gerçekleri bulup bozmaya gerek kalmadan, abartmadan ve hiçbir baskının etkisi altında kalmadan paylaşımlarını sürdürüyor. Ülke gündemine dair haberleri en kısa süre zamanda tam size iletiyoruz. Sizde güncel bulunan habere erişmek için beklentilerinizden daha fazlasına Urfa gündemi adresinden ulaşabilirsiniz. Sitemizde yer alan bilgilerimizin tamamı teyit edilerek sizlere sunulmaktadır. Güvenilir haber için şimdi giriş yapabilirsiniz.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla