Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2020, 19:23   #1
tourniers
Keyifli~Üye
 
tourniers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Şubat 2020
Mesajlar: 58
tourniers is on a distinguished road
Puanlar: 2.976, Seviye: 1
Puanlar: 2.976, Seviye: 1 Puanlar: 2.976, Seviye: 1 Puanlar: 2.976, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Franchise Fırsatları

Her iş adamı veya girişimcinin bir ideali vardır ve o ideali gerçekleştirmek için hedefler koyar, bu hedeflerin de kendi çapında belli handikapları engelleri vardır. Engelleri aşmak için iyi bir öğretmen, iyi bir rehber gerekebilir. Herşey sadece bilgi ile olmuyor, deneyim ve tecrübe bazen çokşey anlamına gelebilir. Franchise tam da bu konuda girişimci insanların imdadına yetişen yeni bir sistem.

Son 15 yıldır markalar, üreticiler ve dünyaca ünlü kuruluşlar şubeleşme adı verilen franchise yöntemi ile büyüdüler ve yeni iş adamları franchise fırsatları sayesinde ortaya çıkmaya başladı. Önemli olan doğru zamanlama ile doğru hedefleri biraraya getirmek ve kararlı olmaktır. Franchise fırsatlarını çok net bir şekilde değerlendirmenin ana altyapısını belirleyen faktörler bunlardır.

Franchise fırsatlarını değerlendirmeniz için yapacağınız ilk şey profesyonel ve yetkin bir franchise danışmanlık firması ile iletişim kurmanızdır. İstanbul bu konuda hizmet veren birçok franchise danışmanı ve danışmanlık bürosuna ev sahipliği yapıyor. Örnek verecek olursak franchise fırsatlarını değerlendirmek istediğinizde www.franchisecompany.com.tr ile mutlaka görüşmenizi tavsiye ediyoruz.
tourniers isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla