Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2020, 21:56   #1
Baybars
Keyifli~Üye
 
Baybars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Ağustos 2019
Bulunduğu yer: World
Mesajlar: 291
Baybars is on a distinguished road
Puanlar: 3.366, Seviye: 1
Puanlar: 3.366, Seviye: 1 Puanlar: 3.366, Seviye: 1 Puanlar: 3.366, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Prefabrik Evler



Prefabrik Ev Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Eskiden evler yapılırken sadece belirli temeller üzerinde Beton Yapı Malzemeleri kullanılarak evler yapılmaktaydı. Günümüzde de ev yapmak için teknikler kullanılmaktadır. İnşaat sektörü gelişen teknoloji ile birleştiği zaman muhteşem yapılar ortaya çıkmaktadır. Özellikle kentsel dönüşüm projeleri başladıktan sonra şehirlerin içerisinde farklı teknik özelliklerde yapılan sağlam binalar ortaya çıkmaktadır. Depreme dayanıklılık açısından ve daha birçok açıdan kontrol edilen evlerin yapımlarına oldukça özen gösterilen işçilik sunulmaktadır. Evlerin iç ve dış kısımlarının yapılması için özen gösterilmektedir. Fakat bazı alanlarda özellikle bu tarz evlerin yapımı için fazla maliyet harcanmasından rahatsız olunmaktadır. Bu duruma alternatif olarak ise prefabrik evlerin yapımı ortaya çıkmıştır

Prefabrik Ev Nedir

Özellikle son dönemlerde Yapı malzemelerinin fazla maliyetli olması ve inşaat sektöründe ciddi manada artış olması prefabrik evlere olan isteği arttırmıştır. Prefabrik evler nedir, nasıl yapılır sorularına söyle cevap verebiliriz. Bu evlerin duvarlarından, pencerelerine, kapılarına kadar bütün malzemeleri Fabrika ortamında hazırlanarak getirilmektedir. Hazırlanan bu malzemeler istenilen yerde kurulmuş olan beton zemine monte edilmektedir. Bu evlerin üretildiği malzemelerin ciddi manada kaliteli ürünler olduğu da bilinen bir gerçektir. Kurulumunun kolay olması ve ucuz maliyetli olması pek çok kişinin prefabrik ev yapımını tercih etmesine neden olmaktadır. Farklı modelleri ile üretilen prefabrik evlerin normal evlerden herhangi bir farkı olduğu belli olmamaktadır. Kullanışlı olan bu evlerin yapı olarak da herhangi bir zarar görme ihtimalleri diğer evlere göre daha düşüktür.

Prefabrik ev fiyatları

Prefabrik evler beton malzeme ile yapılan evlere göre daha uygun fiyatlarda üretilmektedir. Yani prefabrik ev fiyatları farklılık göstermektedir. Ayrıca kolay montaj yapılması da diğer evlere göre daha kısa süreli bu prefabrik evlerin yapılabilmesini sağlamaktadır. Prefabrik evlerin yapım aşamasında kullanılan malzemeler ve evin büyüklüğüne göre fiyatları değişkenlik göstermektedir. Iki katlı, iki katlı şeklinde prefabrik evlerin yapılabilmesi de mümkündür. 1 artı 1,2 artı 1,3 artı 1 ve daha farklı prefabrik evlerin yapılabilmesi mümkündür. Bu evlerin birçok farklı avantajı da bulunmaktadır. Prefabrik ev alırken bazı ayrıntılara ise dikkat etmek gerekmektedir.

Prefabrik Ev Almak Avantaj Mıdır?

Prefabrik ev almak avantajlı mıdır sorusu pek çok kişinin aklına gelmektedir. Evet, maddi anlamda prefabrik ev almak avantajlıdır peki bunun dışında başka bir avantajı var mıdır? Prefabrik evleri kurmuş olduğumuz yerden başka bir yere alarak tekrar kurmanız mümkündür. Bu açıdan baktığınız zaman oldukça avantajlı olmaktadırlar. Ayrıca sağlamlık ve dayanıklılık açısından da prefabrik evler son dönemde çok kaliteli malzemelerden üretilmeye başlamıştır. Bunun dışında bu evlerin avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz; hızlı bir şekilde yapılabilmesi, depreme dayanıklı olması, istenilen yere monte edilebilmesi, odaların yerlerinin değiştirilebilmesi prefabrik evlerin öne çıkan avantajları arasında sayıla bilmektedir.

Prefabrik Ev Kurulumu Ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Prefabrik ev sipariş ettiğiniz zaman almış olduğunuz firmadan gelen alanında uzman kişiler bu evin montajını İstediğiniz yere yapmaktadırlar. Bu evleri tercih ederken dikkat edilmesi gereken ayrıntıları ise şu şekilde sıralayabiliriz; deprem yönetmeliğine uygun şekilde üretilmesi, montaj aşamasında firmanın yardımcı olacak uzman bir kadrosundan bulunması, sözlü olarak bahsi geçen konularının hepsinin karşılıklı sözleşmede imzalanması, alınacak olan evin ısı ve ses yalıtımına sahip olmasıdır. Bunun dışında da dikkat edilmesi gereken Pek Çok ayrıntı bulunmaktadır. Bir diğer dikkat edilmesi gereken konu ise Prefabrik ev satın alacağınız firmanın alanında tecrübeli olmasıdır. Ayrıca evin kurulumu öncesi ve sonrası firma ile iletişime geçerek https://www.guvenprefabrik.com.tr/ adresine baktığınızda prefabrik ev ile ilgili tüm detaylara uzman çalışanlar ile görüşme gerçekleştirerek ulaşabilirsiniz.

Baybars isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla