Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Haziran 2020, 20:13   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart 2. El Eşya Alanlar Çayyolu

2. El Eşya Alanlar Çayyolu





İnsan hayatının her döneminde eşyalar önemli olmuştur. Ancak bu eşyalar zamanla yerini yenilerine bırakırlar. Kişiler de eskiyen ama hala kullanılabilir durumda olan eşyalarını atmaya kıyamazlar. Böyle durumlarda da ikinci el firmaları devreye girer. Belirlenen fiyatlar üzerinden 2.el eşya alanlar Çayyolu firmamızdan faydalanmak en güvenli yol olacaktır. Eşyalarınızı güvenli sitelerden ve güvendiğiniz kişilerden alacağınız hizmet ile değerinde fiyattan verebilecek ve değerlendirebileceksiniz. Birçok farklı eşya kategorisi türünde eşya alımı yapıyoruz.



2. El Eşya sınıflandırılması



İkinci el eşya alımı yaparken hala kullanılabilecek standartlarda olmasına özel olarak dikkat ediyoruz. Bu eşyaları sınıflandırırsak ilk başta mobilya ve beyaz eşyalar gelmektedir. Eşyaların maddi değerleri yanında manevi değerleri de olduğu için güvenilir yerden hizmet alıp değerlendirilirse her iki tarafta memnun olarak çözüm üretecektir. 2. El eşya alanlar Çayyolu firması bu hizmeti size sunarken sizin memnuniyetinizi göz önünde bulundurup ihtiyacınız olan maddi değer ile eşyalarınızı alıp en güzel şekilde değerlendirecektir.



2. El Eşya Alımlarında Çalışma Prensibi



Alınacak olan eşyaların çalışma prensibi olarak öncelikle eşyaların az kullanılmış ve çalışır durumda olması gereklidir. Klasik modern mobilyalar yanında beyaz eşya da alımı yapan 2.el eşya alanlar Çayyolu olarak güvenli hizmet ile elinizdeki eşyalarınızı belirlenen fiyatlar üzerinden almaktayız. Tüm yapacağınız satışlar için Ankara İkinci El Eşya Alanlar - Eski Eşya Alanlar - 0535 743 62 64 sitemizden hizmet alıp işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.



Ankara’nın en köklü ikinci el eşya firması Arslan Spot sizlere haftanın 7 günü tam gün hizmet vermektedir. İkinci El Eşya ve Spot ürünlerinizi satmak için tek yapmanız gereken bizi aramak. 2.El Mobilyalardan 2.El Beyaz Eşyalara kadar satmak istediğiniz tüm ev ofis mobilyaları ve eşyaları değerinden alınır. Ankara'nın Spotçusuna bir telefon kadar yakınsınız. Sıfır Çeyizlik Ambalajlı ürünlerinizi satmak içinde bizi arayın.

Telefon Numaramız: 0 535 743 62 64
Adresimiz: İtfaiye Meydanı Yenice Sok. No:17, Ulus, Altındağ, Ankara
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla