Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ağustos 2020, 15:12   #1
gbaweb
Keyifli~Üye
 
gbaweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Mart 2018
Mesajlar: 13
gbaweb is on a distinguished road
Puanlar: 3.967, Seviye: 1
Puanlar: 3.967, Seviye: 1 Puanlar: 3.967, Seviye: 1 Puanlar: 3.967, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart tez yazdırma

Tez Yazdırma
Üniversite eğitimi tamamlanmadan hemen önce tez hazırlama gerekiyor. Aynı durum yüksek lisans ve doktora için de geçerlidir. Bu nedenle de tez hazırlama yüksek öğretimin her adımında önemli bir işlem olarak görülmektedir. Öğrenci olarak bu süreçten kaçışınız yok gibi görünmektedir. Hal böyle olduğundan dolayı bir şekilde işlemleri öğrenmeniz gerekiyor. Eğer bunu sağlarsanız fakülte eğitiminden itibaren konuya hakimiyet kurarsınız. Dolayısıyla da sonraki aşamalarda gayet rahat biçimde ilerlemeye devam edersiniz. Elbette şunu bilmek gerekiyor ki bu öyle kolay olmayacaktır. Konuyla ilgili olarak bildiklerimizi sizinle paylaşabiliriz. Yalnızca bu hususta bile onlarca doküman hazırladık ve ilgili kimselerle paylaştık. Dilerseniz size de iletebiliriz. Böylelikle tez yazım süreciyle alakalı merak ettiğiniz birçok soruya yanıt bulabilirsiniz. Ayrıca yüksek lisans dönem projesi gibi tezsiz programlarla alakalı dosyaları da size iletebiliriz. Bunlarla uğraşmak yerine profesyonel hizmet almak istiyorsanız konu hakkında faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Şimdi yayını incelemeye devam edebilir ve/veya başvuru için akademik çalışmanızla ilgili bilgileri bize iletebilirsiniz.

1. Tez Hazırlama Süreci
Birçok kişinin bildiği üzere tez hazırlama süreci o kadar kolay işlemlerden meydana gelmez. Bunun aksine tez hazırlama süreci belirli emek gerektirir. Ayrıca planlı ve disiplinli bir çalışma gerektiği su götürmez bir gerçektir. Kısacası emek vermeden bu işlemi tamamlamak olanaksızdır. İnternet gibi birçok teknolojik gelişmenin yararı olduğu herkesin malumudur. Aynı şekilde sizin tez, proje ya da makalenize yararı olmasını beklemeyiniz. Çünkü burada bilgiye ulaşmak kolay olsa bile, bunları kopyalayıp almanın hayalini kurmayınız. Bunu yaparsanız başarısız olmanız kaçınılmazdır. Toparlayacak olursak bunu ciddi emek harcayıp siz yapacaksınız. Veyahut buna alternatif olarak dışarıdan hizmet almanız kaçınılmazdır.

2. Tez Hazırlama Merkezleri
Kendisi işlemleri tamamlamak isteyen kimseler için bilgi paylaşımı yapabileceğimizi ilettik. Ancak tez hazırlama merkezi araştırması gerekenlere de birtakım bilgileri iletmek elzemdir. Şöyle ki sonuçta süreci dışarıya delege edecekler için birkaç bilgiyi aktarmak gerekiyor. İlk öncelikli olarak ani karar vermeyin. İlgili kurumların internet sayfalarını detaylı olarak inceleyin. Birden fazla sayıda ve farklı günlerde görüşme gerçekleştirin. Prosedürlerle alakalı yazılı bilgiler isteyin. Elde ettiğiniz bilgileri kıyaslayın ve nihai kararınızı verin.

3. Hemen Acil Tez Hazırlama
Sonuçta hemen acil tez hazırlama talepleri söz konusu olabiliyor. Malumunuz birçok kişi işlemleri son dakikaya bırakmaktadır. Hal böyle olunca da az zaman kalması ani kararlar verilmesine sebep olur. Ancak hızlı karar vermek hata ihtimalini artırır. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak adına, planlı hareket etmek gerekiyor. Eğer zamanında işlemlere başlanır ve adım adım ilerlenirse doğru sonuca varma ihtimali yükselecektir. Hepsi bir yana stres yaşanmaz. Ayrıca olası bir hata durumunda telafi için yeterli zaman bulunacaktır. Kısacası yalnızca bu konuda değil hayattaki tüm konularda işleri önceden yerine getirmek gerekiyor. İlk aşamadan itibaren sizin için planlı ilerleme yapmak adına işinize talibiz. SPSS veri analizi de dahil olmak üzere, bitirme tezi, tezsiz dönem projesi gibi tüm akademik çalışmalarınızla ilgili bizden destek alabilirsiniz. Hemen iletişime geçebilirsiniz.
kaynak: https://www.tezhane.com/tez-yazdirma/
gbaweb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla