Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ocak 2021, 23:22   #1
neleroluyo
Keyifli~Üye
 
neleroluyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Ocak 2021
Mesajlar: 49
neleroluyo is on a distinguished road
Puanlar: 1.712, Seviye: 1
Puanlar: 1.712, Seviye: 1 Puanlar: 1.712, Seviye: 1 Puanlar: 1.712, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart İlahi Nedir? | İlahi Sözleri

İlahi Nedir?
İlahi, bir dine ait o dini öven müzikli yada müziksiz şarkılardır. İlahi dinlemek bir çok insana huzur ve rahatlama hissi verir. Bundan dolayı her gün mutlaka 1 adet ilahi dinlemeniz de fayda vardır. İşte bu gün sizlere hem ilahi dinleyip hemde ilahi sözlerini okuyabileceğiniz bir siteden bahsedeceğim.
İlahi Sözleri
İlahi sözleri, bir ilahiye ait olan bestelerdir. Daha çok bizlere iyilikten bahsederler ve dine yakınlaştırırlar. Bu dünyanın gelip geçici olduğundan bahsederler. İlahi sözlerini okumak bile insana mutluluk verebilmektedir bundan dolayı besteleri okumakta da fayda vardır.
İlahi Dinle
İlahi dinle, bir kişi yada birden çok fazla kişi tarafından bestelenip şarkı haline getirilen dizelere ilahi denir ve bu ilahileri dinleyebilirsiniz. İlahiler sitemizde youtube videosu halinde paylaşılmıştır tabi istek çok olursa mp3 şeklinde dinleyebileceğiniz ilahilerde paylaşabiliriz. Benim en sevdiğim bazı ilahiler de şunlardır; 571 de bir güneş doğdu, Medineye varamadım gül kokusuna doyamadım, Yakma Ya Rabbi. Sizlerden ilahi dinlemek için mutlaka sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın .
neleroluyo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla