Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2011, 01:26   #1
KingrosS
Keyifli~Üye
 
KingrosS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Mayıs 2011
Mesajlar: 1.000
KingrosS is on a distinguished road
Puanlar: 11.694, Seviye: 1
Puanlar: 11.694, Seviye: 1 Puanlar: 11.694, Seviye: 1 Puanlar: 11.694, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart HTML5 mucizesi 5 oyun!



En iyi 5 etkileyici HTML5 oyunu!

Tarayıcınız içerisinden oynayabileceğiniz bu ücretsiz HTML5 mucizelerini kaçırmayın!

HTML'e eklediği yeni etiketler, çoklu ortam özellikleri ve eklenti desteğine ihtiyacı kaldırması ile HTML5, web'in gelişiminde çok önemli bir adımı temsil ediyor. Flash oyunları, tarayıcı tabanlı oyunlarda standart iken HTML5'in güçlü yapısı sayesinde birçok web uygulaması, oyun ve akış hizmetleri yeni teknolojiden faydalanıyor.

Bu yazımızda sizleri en iyi 5 HTML5 oyunuyla tanıştıracağız. Bu oyunları oynayabilmek için tabi ki Chrome, Firefox 4 veya IE9 gibi HTML5 destekli bir tarayıcı kullanmalısınız.

Canvas Rider

Klasik Line Rider'dan esinlenen Canvar Rider'da yeni yerler oluşturabiliyor ve paylaşabiliyorsunuz. Oyundaki amacınız bisikletinizle seviyenin sonuna ulaşmak. Hızlanma ve eğme denetimlerini dikkatle kullanarak sürücünüzün konumunu korumalısınız. Yüzlerce kullanıcı seviyelerinden en güzellerini bulmak için popülariteye göre filtreleme yapabilirsiniz.


VII

VII tüm tarayıcı ekranınızı bir monokrom platform dünyasına dönüştürüyor. Oyun yumuşak animasyonlar, fizikler ve hızlı tepki veren denetimlere sahip. Fare ve klavyenizi kullanarak gezinmeli, gerekli değişiklikleri yapmalı ve ilerlemeden önce her ekranı çözmelisiniz.


BoredBoredBored

VII'de daha sakin bir hızda ilerlerken BoredBoredBored ise size inanılmaz bir arcade aksiyon oyunu sunuyor. Ok tuşları ve boşluk tuşu ile nokta şeklindeki karakterinizi düşman ateşinden korumaya çalışıyorsunuz. Saldırı yapmak için boşluk tuşuna basmalısınız. Boşluk tuşunda ne kadar uzun tutarsanız saldırınızın etki alanı o kadar büyük oluyor.


Sand Trap

Bir bulmaca oyunu olan Sand Trap, Flash veya Java için yazılmış fizik motorları yerine sıfırdan geliştirilen HTML5 bir kodu kullanıyor. Her seviyede bir labirent bulunuyor ve bu labirentler içinde bir miktar kum var. Göreviniz ise labirenti döndürerek kumu sepete doldurmak.

FreeCiv

FreeCiv, efsane Civilization oyununu tarayıcınızın penceresine getiriyor. Araştırmalı, yerleşmeli, ticaret yapmalı, maden çıkartmalı ve dev imparatorluğunuzu kurmalısınız. Bilgisayara karşı mı yoksa gerçek kişilere karşı mı oynayacağınız ise sizin tercihinize kalmış.
KingrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla