Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2011, 01:27   #1
KingrosS
Keyifli~Üye
 
KingrosS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Mayıs 2011
Mesajlar: 1.000
KingrosS is on a distinguished road
Puanlar: 11.694, Seviye: 1
Puanlar: 11.694, Seviye: 1 Puanlar: 11.694, Seviye: 1 Puanlar: 11.694, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart 3D RIO oyunu Türkiye’de!


Dassault Systèmes tarafından geliştirilen RIO oyunu Nestlé mısır gevrek kutularıyla artık Türkiye’de.

Dassault Systèmes tarafından geliştirilen ve Nestlé mısır gevreği kutularında yer alan 3D oyunu RIO artık Türkiye’de.

Toplam 53 ülkede 26 milyondan fazla mısır gevreği kutusuna yerleştirilen Twentieth Century Fox’un yeni animasyon filmi RIO, Nesquik, Chocapic, Cookie Crisp, Cini-Minis, Estrelitas, Honey Stars, Koko Krunch Milo, Nescau ve Trix gibi farklı mısır gevreği markaların interaktif promosyonun bir parçası olmasını sağlıyor.

Oyuncular mısır gevreği kutularının arka kısmındaki etiket parçasını keserek bir webcam ve internet bağlantısı ile RIO’nun kuş karakteri Blu ile oynayabiliyor. RIO filmi, Blu adlı küçük ortabatı kasabasından gelen ve uçamayan bir papağanın kendini birdenbire renkli, heyecanlı ve büyülü Rio dünyasında bulmasını ve bu dünyayı keşfetmesini içeriyor. Oyuncular Blu’nun yanı sıra bir diğer RIO karakteri olan Jewel’i keşfederek 3D arkaplanı ile zenginleştirilmiş ve kişiselleştirilmiş bir ortamda oynayabiliyor.

Kullanıcılara eşsiz çevrimiçi sanal deneyim sunmak için milyonlarca mısır gevreği kutusunu bir video oyununa çeviren Dassault Systèmes’in dijital pazarlama konusunda en yenilikçi markalar arasında yer alan Nestlé ile işbirliği 3 yıldır devam ediyor. 2009 yılında Nestlé’nin Dassault Systèmes ile birlikte Fransa’da yaptığı dijital kampanya Nestlé’nin “en iyi inovatif kampanya” ödülünü almasını sağlamıştı.

Cereal Partners Worldwide Promosyon Müdürü Patrick Schoellhammer konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: “Nestlé her zaman dijital pazarlamada lider konumundaydı ve deneysel 3D teknolojisini Fransız pazarındaki mısır gevreği kutularında daha önce de denemişti. Şu anda böyle bir programı uluslararası boyuta taşımak Nestlé açısından oldukça doğru bir karar.”

Nestlé promosyonlu kutuların arkasında yer alan etiket kısmını kesip http://www.nestle-rio.com linkinden oyuna dahil olabilirsiniz.
KingrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla