Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Eylül 2021, 20:26   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.427
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.458, Seviye: 1
Puanlar: 34.458, Seviye: 1 Puanlar: 34.458, Seviye: 1 Puanlar: 34.458, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kaliteli Adana Yumurta Üreticisi

Besin değeri oldukça yüksek olan yumurta için tüm gerekli detaylara özen gösterilerek üretim seçenekleri bir araya getirilmektedir.
Adana yumurta üretim noktasında yumurtaların satışa hazır hale getirilmesi noktasına kadar tüm sürecin kaliteli bir şekilde ilerlemesi ile yumurtaların satışa hazır hale gelmesine ortam hazırlamaktadır. Doğal besinler ile beslenen tavuklardan alınan yumurtaların aynı şekilde kaliteli bir biçimde üretiminin oluşturulmasına ortam hazırlanmaktadır. İhtiyaç duyulan ve güvenli seçeneklere sahip olabilmek isteyen tüm kişiler için güvenli üretim seçenekleri gerçekleştirilmektedir. Adananın yumurtacısı olarak bu alanda oldukça kaliteli ve güvenli üretim seçeneklerini tüm kişilere kısa sürede ulaştırabilecek düzeyde üretim gerçekleştiriliyor.

Güvenli Yumurta Üretimi
Adana toptan yumurta ihtiyaçlarını etkili bir şekilde karşılayabilmek amacıyla etkili bir biçimde satışa hazır hale getirilmektedir. Tüm üretim sürecinde teknolojik alt yapıdan faydalanarak yumurtaların el değmeden özenli bir şekilde hazırlanması sağlanmaktadır. Güvenli üreticiler ile tüm bölgenin ihtiyaç duyduğu sayıda doğal olarak beslenen tavuklardan elde edilen yumurtaların üretimleri kısa süre içerisinde gerçekleştirilmektedir. Beklenen ve tercih edilen hizmet kalitesi ile her zaman ihtiyaç duyulan yumurtalar kısa süre içerisinde hazır hale getirilmektedir. Adana yumurta üreticisi her türlü güvenli ve her türlü özverili çalışma seçenekleri ile tüm ihtiyaçların kısa süre içerisinde cevap bulmasına olanak sağlamaktadır. Bu şekilde ihtiyaç duyulan hizmet kısa sürede cevap bulabilmektedir.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla