Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2011, 16:26   #1
jokerboy
Keyifli~Üye
 
jokerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Ağustos 2011
Mesajlar: 29
jokerboy is on a distinguished road
Puanlar: 3.978, Seviye: 1
Puanlar: 3.978, Seviye: 1 Puanlar: 3.978, Seviye: 1 Puanlar: 3.978, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 78%
Etkinlik: 78% Etkinlik: 78% Etkinlik: 78%
Standart Yemek Tarifleri Sitesi

Turk ve dunya mutfaklarindan yemek tariflerine yer veren, genis bir <a href="http://www.yemek-tarifi.info" title="yemek tarifleri">yemek tarifleri</a> arsivine sahip bir yemek sitesi ile karsinizdayiz - yemek-tarifi.info. Sitede Turkce yemek tariflerinin disinda dunya mutfaklari ve ingilizce Turk yemekleri bolumleri yer almaktadir.

<img src="http://www.yemek-tarifi.info/images/yemektarifleri.jpg" border="0" alt="Yemek Tarifleri Sitesi" title="Yemek Tarifleri Sitesi" />

Yemek tarifleri Turkce bolumunde yapimi kolay, anlasilir, pratik ve lezzetli yemeklerin tarifleri yer alir. Sitenin Dunya mutfaklari bolumunde basta cin, Fransiz, Meksika mutfagi olmak uzere tum dunyadan cesitli yemek tariflerine ulasilabilir. Yabanci mutfaklardan yemek tarifleri denemek isteyenlere bu bolum cok yardimci olacaktir.

<a href="http://www.yemek-tarifi.info/english" title="Turkish Foods">Turkish Foods</a> bolumunde ise Turk yemeklerinin ingilizce tariflerine yer verilmistir. Bu bolumle Turk mutfagini dunyaya tanitmak, Turk yemekleri yapmak isteyen yabancilara yardimci olmak amaclanmistir.

Sitenin arama bolumu kullanilarak yemek tariflerine kolayca ulasilabilir. Birbirinden guzel yemek tariflerinin her biri anlasilir, yemek yapmayi bilmeyenlere bile hitap edecek sekilde hazirlanip yayinlanmistir.

Kalitesi, devamliligi, denenmis ve anlasilir yemekleri ile internetteki yemek tarifleri siteleri arasinda kendi yerine sahiptir. Hepinizi en genis kapsamli, en kaliteli, denenmis ve saglikli tariflere sahip olan, aradiginizi bulabileceginiz yemek tarifleri sitesine bekliyoruz - Tarifi - Yemek Tarifleri.
jokerboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla