Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2011, 16:37   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Cilt sağlığı için yapılması gerekenler



Güzelliğinizin temsilcisi, sembolü cildinizdir ve bunların yanı sırada da gençliğinizdir Melek’lerim. Güzelleşmek adına kusursuz bir cilde sahip olmak isteriz. Bunun içinde gerek cilt tipine göre bakımlar dener, gerek ise sağlıklı ve güzel bir cilt için, cilde iyi gelen besinler tüketiriz. Cilt bakımına dair yaptığımız maskeler ve diğer tüm uygulamaların en başında ise cildimizin ihtiyacı olan bakım için Cilt tipini belirlemeliyiz r.Ve ayrıca aşağıda ki önerilerimizede uymalıyız

*



Güneşten korunun ; çünkü kırışıklıkları arttırır, cildi kurutur, lekelere ve deri tümörlerine sebeb olur. Bu nedenle cilt sağlığınızı koruyabilmek için , onu güneşin zararlı ışınlarından korumaktır.

Sigara içmeyin; çünkü yaşlanmayı hızlandırır ve kırışıklıkları arttırır. Kan dolaşımını azaltarak cildin oksijenlenmesini ve beslenmesini engeller.







Cildinizi temizlerken, masaj yaparak ve nazik temizleyin. Banyonuzu 15 dakika ile sınırlandırın ve sıcak su yerine ılık su kullanın. Sert sabunlardan uzak durun.

Nemlendirin; duştan sonra 20 dakika bekleyin ve test edin. Eğer cildinizde bir gerginlik hissediyorsanız nemlendiriciyi kullanın. Cilt tipinize uygun bir nemlendirici seçerek, doğal nem oranını koruyabilirsiniz.

Tüyleri alırken; jilet kullanacaksanız, öncelikle tüylerin yumuşaması için ıslak bir havluyu bölgeye bastırın veya ılık bir duş yapın. Kuru cildi asla tıraş etmeyin. Mutlaka tıraş kremi kullanımalısıhız.Ayrıca tüyleri tersine değil, çıkış yönüne doğru tıraş etmelisiniz.
Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla