Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2011, 16:41   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Gözü büyük gösteren makyaj teknikleri



Gözleriniz küçük ve siz daha da iri görünsün mü istiyor sunuz? O halde sizlere kusursuz göz makyajı teknikleri ile bakışlarınıza anlam katacak ve bunun yanı sıra gözlerinizi daha iri gösterecek öneriler sunalım Melek’ler. Doğru göz makyajı için öncelelikle göz pınarlarınızı temizleyin ve göz çevrenizini ve kirpiklerinizin kuru olmasına dikkat edin. Ve şimdi makyaj cüzdanınızı açın ve ayna karşısına geçin, çünkü birazdan hayalinizde ki uzun kirpiklere ve iri gözlere sahip olacaksınız Gözü büyük gösteren makyaj teknikleri için hazır mısınız Melek’ler; o halde hadi gari buyrun bari, iri gözlerle kocaman bakın hayata, de haydi












Göz çevrenizde karanlık gölgeler varsa bunları aydınlatmak için eğik ve yumuşak uçlu bir fırça kullanarak beyaz renkli krem farı gözünüzün iç köşesinden kenarlara kadar yedirin.

Gözlerinizin çevresinde kırışıklar varsa gölgeli far uygulamalarından kaçının. Bu kırışıklarınızın daha da belirgin hale gelmesine sebep olur. Göz kapaklarınızda renklendirme yaparken parlak bir farı sadece kirpik diplerinize sürmeniz yeterli olacaktır.

Göz kaleminiz çok sertse onu yumuşatmanın yolu parmaklarınızın ucundan geçiyor. Kalemin ucunu iki parmağınızın arasına alarak veya avcunuzun içinde yuvarlayarak yumuşatın. Çok yumuşak kalemleri ise buzlu suda iki dakika bekletmeniz uygun kıvama gelmeleri için yeterlidir.

Kirpiklerinizin ileri doğru uzanan oklar gibi göründüğünü düşünüyorsanız (Yani onlan yeterince kıvrık bulmuyorsanız) maskaranızı sürmeden önce mutlaka bir kirpik kıvırıcı kullanarak onlara şekil verin. Bu şekil size çok yapay geliyorsa maskaranızı, fırçasını kirpik diplerine kuvvetlice bastırarak sürmeye başlayın ve kirpiğin ortalarına gelince baskıyı hafifletin. En uçlarında sadece minik dokunuşlar yeterli olacaktır. Bu teknik kirpiklerin uzun ve kalkık görünmesini sağlar.

Maskaranız yüzünüzde herhangi bir vere bulaştıysa kirlenen alanı temizlemek için öncelikle biraz suyla ıslatın, ardından bu bölgeyi bir peçeteyi tamponlayarak temizleyin
Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla