Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2011, 16:44   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Doğal ve çarpıcı makyaj sırları



Forum sayfamızda, daha öncede sizlere doğal makyajdan bahsetmiş ve Doğal makyaj Nasıl Yapılır diye bilgiler aktarmıştık. Ayrıca günümüz erkeklerinin abartılı makyajdan hoşnut olmadığını ve Erkeklerin Sevdiği Kadın özellikleri ve idealleri arasında doğal makyaj olduğunuda belirtmiştik. Yine erkeklerin sevdiği kadın tipleri arasında yer almak adına Doğal Kadın Nasıl olur diyede bilgiler aktarmıştık. Şimdi ise hem doğal görünüp, hemde çarpıcı görünmenizi sağlayacak, etrafınızda ki kadın erkek herkesin bakışlarını üzerinizde toplayacak makyaj önerilerimiz var Melek’ler.







Cildinizi Nemlendirin!

Güzel ve bakımlı görünmenin en temel adımı sağlık lı bir cilde sahip olmaktır. Hem yaz hem de kış mevsiminde cildinizin ihtiyaçlarını karşılayacak bir nemlendirici krem muhteşem görünmenizi sağlayacaktır. Makyaj ınızın pürüzsüz olması için temiz cilde nemlendirici krem uygulayıp yaklaşık 2 dakika beklemeniz yeterli olacaktır. Nemlendirici kremler; cildinizi besler, ışıltı katar�

Zemini Hazırlayın!







Makyaja başlamak için nemlendirici kreminizi sürdüğünüze göre bir sonraki uygulamaya geçebilirsiniz yani fondöten kullanımına! Doğal, ince yapılı ve yoğun nem sağlayan fondötenleri tercih ederek cildinizin gün boyunca bakımlı görünmesini ve nefes alarak sağlığının korunmasını sağlayabilirsiniz. Fondöten fırçasına az miktarda fondöten alıp yüzün ortasından yanaklara ve dışa doğru yayarak sürün. Önce yatay sonra da dikey hareketlerle uygulamaya dikkat edin.

Gözlerinizi Belirginleştirin!

Hiç makyaj yapmaya zamanınız olmasa bile rimel sürmek gözlerinizi öne çıkarır ve size harika bir görünüm kazandırır. İyi marka ve hacimli gösteren rimeli makyaj çantanızdan eksik etmeyin. Rimelden en iyi sonucu almak için kirpiklerin önce dış kısmını sonra iç kısmından yukarı doğru hafif hareketlerle tarayın. Böylece kirpiklerinizi rimel fırçasıyla tam olarak kavrarsınız ve daha dolgun bir görünüm kazandırırsınız.

Dudaklarınızı Dolgunlaştırın!

Ruj seçiminde önceliğiniz bakım yapan ve renk veren ürünler olmalıdır. Kullandıktan sonra dudaklarınızı kurutan, çatlamasına neden olan rujların, rengini çok beğenseniz de artık kullanmayın. İkisini bir arada sunan rujlar bulabileceğinizden emin olabilirsiniz. Rujunuzu sürdükten sonra dudaklarınızın tam ortasına ışıltılı bir parlatıcı dokundurun. Bu hareket dudakların daha dolgun görünmesini sağlayacaktır
Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla