Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2011, 16:44   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Evde kolay french



Bakımlı ve güzel bir kadın olmak için el ve tırnaklarında bakımı oldukça önemli diyoruz hep ve buna dair bir çok konu paylaşıyoruz. 2011 ve 2012 tırnak modasında Desenli Tırnak Modelleri çok moda olduğunu ve artık tırnaklarda alışılagelmiş modeller yerine Süslü tırnakların trend olduğunu söyledik, söyleyeceğizde.

nettekeyif.com olarak, bu makalemizde evde kolay french manükür yapmanın tüyolarını açıklayacağız arkadaşlar.





Yapmanız gerekenler:

Alkolle tırnakaarınızı ve parmak uçlarınızı iyice temizleyin ve yumuşatın. Ayrıca önemli bir detayı verelim, french manükür, küt kesilmiş tırnakalrda daha hoş duruyor.







Küt törpülediğiniz tırnaklarınıza önce renksiz koruyucu ojenizi sürün. Koruyucunuz kuruduktan sonra sonra mat ve beyaz renk bir ya da mat olan başka renklerde olabilir (sizin zevkinize kalmış) fırçayı iyice bulyaın ojeye ve tek hamlede tınak uçlarınıza sürün. Dikkatli olun taşırmayın. Şayet ojeniz taşdıysa kurumadan hemen temizleyin. Tırnak ucu mat oje işlemizin bitti ve kurudu, bu seferde tırnaç ucunuzda ki renge uygun uçuk bir rengi tırnağınıza normal bir şekilde sürün.

Bekleyin, tırnaklarınız kurusun Ojenizin ve daha uzun süreli kalıcı olmasını istiyorsanız, temizlik işlerinde eldiven kullanın ve ellerinize nemlendirici krem uygulamayıda unutmayın.

Sevgilerimizle…

nettekeyif.com

Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla