Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2011, 23:14   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart İştah kesen tok tutan yiyecekler



İştahınızı bir türlü bastıramıyor musunuz. İştahınızla başınız dertte mi? O halde, iştahınızı dizginleyecek ve size tokluk hissi verecekyiyeceklerden bahsedeceğiz bu yazımızda Melek’ler

*












İştah kesen yiyecekler deyince insanın aklına çirkin görünümdeki, lezzetsiz ürünler geliyor. Ama aslında öyle değil. Evinizde oluşturabileceğiniz bazı yiyeceklerin karışımı, içerikleri bakımından hem tok tutar, hem de çok düşük düzeyde, yağ, şeker, kalori barındırdıkları için kilo vermenizi kolaylaştırır.

Karnabahar ve Brokoliyi hafifçe haşlayıp, yoğurt ile tatlandırın. Bu yiyecek lif açısından zengin olduğu için sizi uzun bir süre tok tutabilir. Salatalıkları iyice yıkayıp, ince dilimler halinde doğrayın. Üzerine bol miktarda dere otu koyun. Bu karşımın içeriğinde kalori yok denecek kadar az ve sizi tok tutması da cabası. 25 gr mor eriği biraz tarçın ile haşlayın. Bu karışım hem sizin tatlı ihtiyacınızı karşılayacak, hem de kilo aldırmayacaktır. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 dakika haşlayıp, üzerine sirke, tuz ve limon dökün.* Yağsız kremada ekleyebilirsiniz. 200 gr. Ananası incecik doğrayın ve süzgeçten geçirin. İçine 100 gr. Kefir ve taze nane koyun. Bu karışımda ananas protein sindirimini kolaylaştırdığı için kilo almanızı engelleyecek ve selülitlerinize de iyi gelecektir.

Evinizde hazırlayabileceğiniz bir çok yiyecek, sizi tok tutarak sağlıklı ve düzgün bir şekilde kilo vermenizi sağlayacaktır. Önemli olan doğru besinleri bilmeniz ve onları doğru besinlerle birleştirerek lezzetli yiyecekler elde edebilmenizdir.
Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla