Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Eylül 2011, 20:57   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Nokia Yeni

Sedef hastalarına yeni umut,Sedef hastaları,Sedef,Sedef hastalığı,Sedef Nasıl tedavi Edilir









Birçok insanın hayatını çekilmez hale getiren sedef hastalığına karşı bitkilerden elde edilen "Dermo Clean" yeni bir umut oldu. İstanbul İlaç Kozmetik Turizm Sanayi Genel Müdürü Tolga Salman, hayatı çekilmez kılan ve sosyal aktiviteleri neredeyse imkansız hale getiren sedef hastaları için yeni bir umut olan "Dermo Clean" ile ilgili bilgi verdi. Tamamen bitkisel ürünlerden elde edilen ürünün herhangi bir yan etkisi olmadığını ifade eden Salman, "Bugüne kadar kullanılan sedef ilaçları içerdikleri kortizon nedeniyle hastalarda değişik rahatsızlıklar ve sorunlar ortaya çıkarırken Dermo Clean'in herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır" dedi.


Kullanımından 4 hafta sonra sedefli bölgelerin yok olduğunu söyleyen Salman, kendi ürünleri de dahil hiçbir ürünün sedef hastalığını tam olarak ortadan kaldırmadığına dikkat çekti. Ürününün farkının hastaya hiçbir yan etkisi bulunmaması olduğunu dile getiren Salman, "Kortizon etkisi olmadığı için hasta uzun süre sedeflerinden kurtulmuş oluyor. Bir daha çıksa da çok az çıkıyor. Bu ilaç kullanımıyla tekrar ortadan kalkıyor. Ürünümüz Sağlık Bakanlığı'ndan da izinlidir. Eczanelerde de satılmaktadır" diye

konuştu.


Dermo Clean'i kullanan hastalardan Sadi Tarhan ise ürünü doktor tavsiyesi ile kullanmaya başladığını söyleyerek, "Başlangıçta umudum yoktu. Ancak biz sedef hastaları çektiğimiz sıkıntılardan dolayı yılana bile sarılacak durumdayız. Ürünü kullanmaya başladıktan sonra sonuç almaya başladım. Önceleri aynaya bakamıyordum, tıraş olamıyordum. Sedef hastalığından yüzümü bile göremiyordum. Ürünü kullandıktan sonra normal şekilde yaşamaya başladım. İlaçtan memnunum" şeklinde konuştu.
Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla