Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2011, 08:51   #1
Sincap
NetteKeyif
 
Sincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2011
Mesajlar: 16.171
Sincap is on a distinguished road
Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1 Puanlar: 48.146, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Kırışıklıkların giderilmesi için gerekli önlemler



Her kadının en büyük kabusu olan* cilt kırışıklıkları için, piyasada bir çok ürün ve yöntem mevcuttur Melek’lerim. Kimi kadın “henüz erken, ilerde önlem alırım” desede erken cilt yaşlanması dayanılmaz hal alabiliyor ne yazık ki… Bu gibi durumlarda başlamış olan kırışıklıkların giderilmesi malesef ki o kadarda kolay olmuyor sevgili nettekeyifçiler. Yukarda da dediğimiz gibi piyasada bir çok cilt kırışıklık kremleri, doğal kırışıklık yöntemleri mevcuttur. Bu yöntemlerden bir çoğu, kırışıklıkları yok etmekte etkili olsada, bir kısmıda etkisiz bir şekilde yıllara yenik düşer ve yaşlanmaya mahkum bırakır cildi… nettekeyif.com olarak, yeryüzünde ki bütün kadınların, her daim genç ve güzel kalmasına yönelik açtığımız konulara bir yenisini daha ekliyor ve cilt kırışıklıklarına karşı çözüm önerileri sunuyoruz arkadaşlarım.

*



Uzun gecelerin sonucu derin kırışıklar olabilir. Uyumamız lazım! Uyuduğumuz vakitler; Vücudun zarar görmüş hücreleri onardığı ve üstelik zamanından önce yaşlanma ve kanser gibi sonuçların nedeni bulunan serbest radikalleri ortadan kaldıran zaman dilimidir.

Uykuyu atladığımız vakitlerde, derimiz strese girer ve en kuvvetli iyileşme süreçlerinden birisini kaçırır. İşte size yatağınızın ambalajındaki rastgele bir şeyden daha da iyi bir kırışık önleyici olduğunu kanıtlayacak unsurlar:

Delta etkisinin avantajı. Derimiz, serbest radikalleri ortadan kaldırmak için uykunun her düzeyine gereksinim duyar – fakat hormon düzeylerinin tavan yaptığı ve hücrelerin yenilendiği kademe delta aşamasıdır.

Kortizol seviyesini düşürür. Kortizol, zamanından önce yaşlanmaya neden bulunan ve bizleri hipertansiyon gibi hastalıklara karşı daha savunmasız kılan bir hormondur. Ve ne yazıkki bedenimiz uykusuz kaldığında bu hormondan büyük miktarda üretir. Bir 2 akşam zararsız olduğu durumda periyodik olarak uykusuzluk çeken bayanlar daha çabuk kırışmaktadır.

Kilo verme. Luzumlu olandan yanlızca 3 saat az uyumak dahi vücudun açlık mekanizmasını tetikleyen ghrelin seviyesini yüksek hale getirir. Ve neticede karbonhidrat aşererek uyanırsınız.

Güzellik rutinlerinizi en yüksek seviyeye çıkarır. Uyurken deri ısısı da yükselir ki bu da gün içerisinde güzelliğiniz için uygulayacağınız türlü uygulamaların tesirini çoğaltır.

Makyajı atlayın. Şişlikler genlere bağlansa da gözaltı morlukları umumiyetle uykusuzluktan kaynaklanır, kimi ince ve narin kılcal damarlardan sızan kan yüzünden. Kapatıcı kullanabilirsiniz fakat uykunuzu almış olduğunuzda gerçekten kapatıcıya gereksinim duyup duymadığınızı düşünün.
Sincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla