Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2011, 00:25   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yemek Tarifleri Sitesi



Domain adı : misgibiyemektarifleri.com

İçerik-Başlık : Yemek Tarifleri Sitesi

Site Kuruluş Tarihi : Mayıs 2011

Tanıtım, Açıklama : Bir yemek tarifleri sitesi olan misgibiyemektarifleri.com adlı internet adresimize hoşgeldiniz. Site üzerinde, birbirinden çeşitli ve birbirinden lezzetli yemeklere dair tarifler, ziyaretçilere sunulmaktadır.

Yemek tariflerinin yer aldığı sayfalarda, yemeklerin hazırlanması için gerekli malzemelerin listesi, ilgili yemeğe ait birer adet iştah açıcı resim ve yemeğin hazırlanış yolu bulunabilir. Gerek internet dünyasında, gerek yazılı ve görsel basında yer alan yüzlerce kaynak, internet adresimizde toplanmıştır. Böylece misgibiyemektarifleri.com isimli sitemiz, yemek tarifleri arayan ziyaretçilerimiz için eşsiz bir arşiv niteliği taşımaktadır.

Site içeriğinde tarifi verilen yemekler, yemek türüne göre ayrı ayrı bölümler halinde listelenmiştir. Böylece hazırlamak istediğiniz yemek türünü menümüz üzerinden kolayca seçerek tarif sayfalarına ulaşabilirsiniz. Sitemiz üzerinde kategorize edilen bazı yemek çeşitleri : Balık Yemekleri, Börekler, Çorbalar, Etli yemekler, Hamur işleri, Hamur tatlıları, Kekler, çeşitli içecekler, Köfteler, Makarnalar, Pastalar, Pilavlar, Satalar, Sebze yemekleri, Sütlü tatlılar, Tavuklu yemekler, yöresel yemekler ve zeytinyağlılar olarak sıralanabilir. Bu yemek çeşitlerinin yanında oktay usta yemek tarifleri, Videolu yemek tarifi ve sadece üç dakika içerisinde hazırlanabilen pratik yemek tarifleri ziyaretçilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterilen bölümlerden bazılarıdır.

Arzu eden takipçilerimiz, yemek tariflerinin altına soru, sorun, yemeğin daha lezzetli olabilmesi için yapılabilecek ekstra öneri ve diğer her türlü yorumlarını bırakarak, siteye aktif olarak katılabilirler. Afiyetler olsun.

misgibiyemektarifleri.com
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla