Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Eylül 2011, 13:22   #1
Teknoweb
Keyifli~Üye
 
Teknoweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Eylül 2011
Mesajlar: 32
Teknoweb is on a distinguished road
Puanlar: 2.109, Seviye: 1
Puanlar: 2.109, Seviye: 1 Puanlar: 2.109, Seviye: 1 Puanlar: 2.109, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Lazer Epilasyon Nedir?

Site Adresi:lazerepilasyonpoliklinikleri.com
Kuruluşu: 2010
İçerik:Lazer Epilasyon
Tanıtımı:

Lazer epilasyon lazer ışınlarının uzman hekimlerce tespit edilen bölgelere ışınlanması sonucu bölgedeki tüylerin giderilmesine denmektedir. Bu epilasyon türünde uygulamanın yapıldığı alanda bir daha tüy çıkmamakta ya da büyük oranda azalmaktadır. Tüylerdeki melaninin etkisiyle vücuda verilen lazer ışını emilmekte. Bu sayede lazer ışınları deri köklerini tahrip ederek bölgedeki tüy çıkışını yavaşlatmakta. Melanin en çok kalın ve koyu siyah olan tüylerde bulunmakta. Bu sebeple koyu ve siyah olan tüylerde bu uygulama daha çok etki göstermektedir.


Lazer epilasyon uygulaması doğru yapıldığı taktirde herhangi bir yan etki tespit edilmemektedir. Bu uygulama elektroliz tekniğine göre daha çok faydalıdır. Çünkü elektroliz tekniğinde her kıl kökü için ayrı işlemler yapılırken epilasyonda ise bir bölgeye birden tahribat verilebilmektedir. Bu sayede hem hızlılık sağlanmakta hem de ağrısız şekilde epilasyon sonuçlanmaktadır. Lazer epilasyon fiyatları hakkında kesin bilgi vermek doğru değildir. Çünkü bölgeden bölgeye fiyat değişebilmektedir. Küçük bölgeler daha ucuz olmakla beraber büyük bölgeler daha pahalı olabilmektedir.

Lazer epilasyonda seans sayısı farklılık göstermektedir. Vücut tipine göre tedavi süresi farklı olmaktadır. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi almak için lazerepilasyonpoliklinikleri.com’u ziyaret edebilirsiniz. Sitemizde bize ulaşmak için gerekli telefon, e- mail ve adres bilgileri mevcuttur. Ayrıca sitemizdeki e- formlar aracılığıyla bizlere soru, sorun ve taleplerinizi de iletebilirsiniz. Hepinize sağlıklı ve kaliteli bir yaşam diliyoruz.
Teknoweb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla