Sanal Hayat Keyifli Forumun Tek Adresi - Sesli Sohbet - Sesli Chat > Webmaster > Ücretsiz Siteni Tanit » Facebook Beğeni, Takipçi ve Yorum Hilesi

Ücretsiz Siteni Tanit Ücretsiz Siteni Tanit

  • Yeni Konu aç Cevapla  
     
    LinkBack Seçenekler Arama Stil
  • Alt 16 Kasım 2014, 11:52   #1
    Keyifli~Üye
     
    LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
     
    Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
    Mesajlar: 2.211
    LegendLord is on a distinguished road
    Puanlar: 18.692, Seviye: 1
    Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
    Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
    Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
    Etkinlik: 99%
    Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
    Standart Facebook Beğeni, Takipçi ve Yorum Hilesi

    Facebook Beğeni, Takipçi ve Yorum Hilesi



    Merhaba Arkadaşlar; Bilindiği gibi çağımızda sosyal medya uygulamaları hızla artmakta. Tabi bunun yanında popüler olmak için hile uygulamalarıda hızla artmakta. Beğeni hileler, takipçi hileleri gibi uygulamalar piyasada dolaşmakta. Aslında bu uygulamaların bir çoğuda sahte uygulamadır. Kendini gerçek bir takipçi hilesi yada beğeni hilesi gibi gösterir. Facebook'ta gezinirken bir bakmışınız arkadaşınız paylaştığınız gönderiye yorum yapmış (Kanka Süper Bir Beğeni Uygulamasu Sende Kullan Sitewww.xxxorneksite.com) bu şekilde bir yorumla karşılaşıyorsunuz. Günümüzde bu tip olaylar çok fazla şekildde arttı bazı kişiler güveniyor bazı kişiler güvenemiyor, güvenen kişi tıklıyor ve siteye giriyor çoğunluğu sizden bir eksik program olduğunu ve yüklemeniz gerektiğini söyler ve bir çoğuda siteye giriş yapmak için Facebook, Twitter gibi hesaplarınızla bağlanmanızı ister. Bağlandıktan sonra yada o eksik dediği programı kurduktan sonra sizde o arkadaşınız gibi yorumlar, reklamlar paylaşımına başlarsınız, bunun yanında birde tanımadığınız kişileri, sayfaları takip edip beğenirsiniz. Bu anlattıklarım sahte uygulamaların örenkleriydi, bunun dışında pek fazla olmasada gerçek güvenilir uygulamalarda vardır. Tıpki bizim sitemiz gibi fazla uzatmadan hemen sitemizden bahsetmek istiyorum.

    Batuhanates.Com Nedir?

    Batuhanates.Com daha önce farklı site isimlerinde 2011 yılından bugüne kadar ücretsiz hizmet veren ücretsiz bir sosyal medya uygulamaları içeren bir sistemdir. çok çeşitli sosyal medya sitelerinde uygulamalar yapıp siz değerli kullanıcılarımız için hiç bir çıkar düşünmeden çalışan, yenilikler yapan, uygulamar kurup hizmetinize sunan bir servistir. Bu güne kadar kesinlikle kullanıcılarının güvenini sarmamış, ufak tefek kazalar, kayıplar yaşayıp tekrardan ayağa kalkıp hizmet vermeye devam etmektedir. Sitemizi diğer sitelerden ayıran özellik. Yılların tercübesi olması, zamanın bize verdiği tercübe ile sürekle geliştirmeler yaparak daha kaliteli daha iyi hizmet vermekteyiz.

    Batuhanates.Com Çalışma Mantığı Nedir?

    Sitemizin çalışma mantığı "Havuz" sistemiyle çalışmaktadır.

    Havuz Sistemi Nedir?

    Havuz sistemini size şu şekilde anlatacağım; Kuru boş bir havuz var ve diyelimki 30 tanede havuza girmek isteyen kişi var fakat ortada bir problem var havuz kuru içinde su yok ama herkeste 5 kova su var 1 kişi havuza girecek olsa ve 5 kova suyu boşaltsa hiç bir faydası olmaz fakat 30 kişi 150 kova suyu boşaltsa havuz dolar ve 30 kişi rahat rahat havuza girebilir. Bizim sitemizin çalışma mantığıda bu diyelimki Facebook uygulamamızı kullanıyorsunuz, Facebook ile giriş yapıyorsunuz sitemize daha önceden sitemize giriş yapanlar sizin durumunuzu beğeniyor işleminiz tamamlanıyor. Sizde Facebook üzerinden sizden sonra giriş yapanların durumlarını beğeniyorsunuz. Sistemimizin mantığı bu şekildedir.

    Batuhanates.Com Hangi Sosyal Medya Uygulamalarını Bulundurmakta?

    Sitemiz elinden geldiği kadar tüm sosyal medya uygulamalarına kol uzatmakta, imkan olduğu sürece elimizden gelenleri yapıyoruz. Hizmet verdiğimiz uygulamalar aşağıdaki şekildedir.

    Batuhanates.Com Facebook Uygulamaları
    Facebook Access Token sistemiyle çalışan bir sistemdir facebook uygulamasından aldığı token kodu sisteme giriş yapıp kullanmaya başlayabilir. Her seferde +100 beğeni alabilirsiniz işlem 3-5 saniye arasında tamamlanır tekrar beğeni yapabilmek için 15 dakika bekleme limiti bulunmaktadır.

    Facebook Durum Beğendirme Hilesi: Facebookta paylaşmış olduğunuz durumları sitemizde listelenmiş bir şekidle göre bilirsiniz, limit kutusundan limit seçip beğendir tuşuna basmanız yeterli olacaktır işleminiz 3 ile 5 saniye arası sürebilir oldukca hızlı bir sistemdir. Üst limit genelde 150-100 arasında olmaktadır.

    Facebook Fotoğraf Beğendirme Hilesi: Sitemizde fotoğraf beğendirme kısmına gelerek açılan bölümde facebook fotoğraf albümleriniz karşınıza çıkar beğendirmek istediğiniz fotoğraf hangi albümünüzde ise o albümü seçip albüme git butonuna tıklayarak çıkan resimler içnide beğendirmek istediğiniz fotoğrafı seçip beğendirte biliyorsunuz. 150-100 arası beğeni gelecektir.

    Facebook Sayfa Beğendirme Hilesi: Facebook'ta yöneticisi olduğunuz sayfaları sayfa beğendirme bölümünde görebilirsiniz sahip olduğunuz sayfaların yanındaki beğendir butonuna tıklayarak beğeni işleminizi tamamlata bilirsiniz işlem sonunda 100-150 beğeni gelecektir. (Bu Sistem Sadece Batuhanates.Com 'Da Aktiftir!)

    Facebook Yorum Beğendirme Hilesi: Facebook'ta paylaşımlara yaptığınız yorumları sitemizde beğendirebilirsinz fakat beğendirilecek olan yorumun buldunduğu paylaşımın herkese açık olması gerekmektedir.

    Facebook Bağlantı Beğendirme Hilesi: Facebook'ta paylaştığınız bağlantıları tek tık ile ücretsiz olarak sitemizde beğendirebiliceksiniz.

    Facebook Arkadaş Kasma Hilesi : Facebook'ta üyesi olduğunuz gurupların tüm üyelerine tek tıklama ile istek atmanıza yarayan bir sistem arkadaş engeliniz yoksa seri şekilde istek göndermenize yarar. Bu sistem üzerinde oldukça iddalıyız, sistemimiz en az 50 adet arkadaş gönderir.

    Facebook Takipçi Kasma Hilesi : Bu sistem ile Facebook'ta ücretsiz olarak takipçilerinizi arttırabilirsiniz. Tek seferde en az 150 takipçi arttırabilirsiniz. Üst limit genelde 450 oluyor fakat kullanıcı yoğunluğuna bağlı bir durumdur.

    Facebook Yorum Attırma Hilesi : Bu sistem ile Facebook'ta istediğiniz her duruma / yoruma / fotoğrafa vsvs. en fazla 15 yorum attırabilirsiniz, bu sayede aktif (fenomen) bir profile sahip olabilirsiniz.

    Facebook Sayfa Durumu Beğendirme Hilesi : Bu sistem ile Facebook'taki sayfalarınızın durumlarını - fotoğraflarını - videolarını vsvs. beğendirebilirsiniz, türkiyede ilk biz yaptık !

    Facebook Ana Sayfayı Beğenme Hilesi : Bu sistem ile Facebook'ta ana sayfanızda listelenen (arkadaşlarınızın - takip ettiklerinizin) durumlarını fotoğraflarını her türlü paylaştığı şeyleri tek tık ile beğenebilirsiniz.Tek seferde 20 adet beğeni işlemi yapar. (Sık kullanmayın beğeni engeli yiyebilirsiniz.)

    Facebook Mobil Beğeni Hilesi : Facebook'a mobilden mi giriş yapıyorsunuz? Web sitemiz fazlamı kasıyor telefonunuzu? Telaş etmeyin! sizlere özel mobil uygulama yazdık. Sitemize mobil üzerinden girdiğiniz zaman özel olarak telefonunuzun markasını alıyor özel alana yönlendirme yapıyor, kolayca tüm işlemlerinizi orada gerçekleştirebiliceksiniz.


    Batuhanates.Com İnstagram Uygulamaları
    Batuhanates.Com İnstagram uygulaması Facebook sistemi ile aynı şekilde çalışmaktadır sitemizdeki uygulamaya giriş yaparak o uygulamadan Access Token kodu alıp sitemize girerek giriş yapabiliyorsunuz. Şuan için bu sisteme beğeni limiti eklenmemiştir.

    İnstagram Fotoğraf Beğendirme Hilesi: İnstagram'da paylaşmış olduğunuz fotoğraflarınızı tek tıklama ile beğendire bilirsinizi tek yapmanız gerekn sitemize giriş yapıp beğendirmek istediğiniz fotoğrafı seçip beğendir butonuan tıklamanız yeterlidir işleminiz 3-5 saniyede tamamlanmaktadır.

    İnstagram Profiline Bakanlar: Bu sistem ile İnstagram profilinize son bakan üyeleri göre bilirsiniz sizi gizlice takip eden fotoğraflarınıza bakan hayranlarınızı görebilirsiniz.

    Batuhanates.Com Twitter Uygulamaları (Geçici Süre Devre Dışı)
    Batuhanates.Com Twitter uygulamamızda sitemize Twitter ile giriş yapıp takipçi, favori, retweet kasabilir kendinizi popüler yapabilirsiniz Twitter uygulamamızında mantığı diğer uygulamalarımız gibi havuz sistemidir

    Twitter Takipçi Kasma Uygulaması: Bu sistem ile sitemizde tek tıklama yaparak Twitter hesabınıza yüzlerce ücretsiz takipçi kasabilirsiniz.

    Twitter Favori Kasma Uygulaması: Bu sistem ile sitemizde tek tıklama yaparak Twitter hesabınızdaki tweete yüzlerce ücretsiz favori kasabilirsiniz.

    Twitter Retweet Kasma Uygulaması: Bu sistem ile sitemizde tek tıklama yaparak Twitter hesabınızdaki tweete yüzlerce ücretsiz retweet kasabilirsiniz.

    Neden Batuhanates.Com?
    - Tamamen ücretsizdir. Ücret talep etmeyiz
    - Tamamı Türk yapımıdır ve Türk kullanıcılardır.
    - Kesinlikle wallpost/spam yorum yapmaz.
    - Son sistem sunucularımız ile 24 saat kesintisiz hizmet.
    - Türkiyede ilk hızlı beğeni sistemi.


    Batuhanates.Com Sitemizi Kısaca Açıklayacak Olursak: Batuhanates.Com kullanıcılarını düşünen bir sistemdir. Site yardımıyla Facebook beğeni hilesi, Facebook fotoğraf beğendirme ve diğer Facebook hilelerine ulaşabilirsiniz. Sistemdeki aritmetik sayesinde kullanıcı hareketlerini, davranışlarını izler ve onların istedikleri şeyleri ortaya koymaya çalışır. Var olan sistemlerini geliştirir acaba kullanıcım daha kolay nasıl işini halleder mantığıyla sistemini geliştirir ve kullanıcılarına hizmet verir. Rakiplerini bir çok alanda geri bırakan Batuhanates.Com en büyük farkı sistem çok beğeni versin değildir. Sistem çok beğeni verebilir fakat kullanıcı o sistemi kullanamadıktan sonra ne yararı olacak çok beğeni? Bu nedenle Batuhanates.Com daha kolay kullanılabilir sistem için elinden geleni yapmaktadır. Kitlemizde günlük +17k geçiktir. ve sistem daha da geliştirerek kitlesini genişletmeye çalışıyor. Çalışmalarımız olumlu sonuç verdi. Binlerce kişi güvenimizi kazandı. Sistemimizi sorunsuz kullanmaktadır. Kullanıcı sayımız kalitemizi ortaya koymaktadır.

    Sitemizin Kullanım Videosu :


    Takipçi Kasma Kullanım Videosu :


    Site: www.batuhanates.com
    LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
    Yeni Konu aç Cevapla  

    Bookmarks


    Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
     
    Seçenekler Arama
    Stil

    Yetkileriniz
    Konu Acma Yetkiniz Yok
    Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

    BB code is Açık
    Smileler Açık
    [IMG] Kodları Açık
    HTML-Kodu Kapalı
    Trackbacks are Açık
    Pingbacks are Açık
    Refbacks are Açık




    Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:53.

    dekorasyon Endüstriyel Mutfak EKipmanları sanal ofis Kiralık Ofis | sanal ofis sanal ofis | sanal ofis | muadil toner | fantezi iç giyim fantezi giyim araç takip sistemleri | kişi takip sistemleri | Varlık takip sistemleri | filo takip sistemleri |
    istanbul travesti | izmir escort bayan izmir escort tuzla escort bursa escort bursa escort casino siteleri casino siteleri casino siteleri casino siteleri casino siteleri bahis siteleri istanbul travesti travesti forum |
    istanbul travesti Mekanları | istanbul travesti Haber | istanbul travesti Bilgi | istanbul travestileri | istanbul travesti | travesti | ankara travesti| ankara travesti | ankara travesti ankara travesti

    Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428