Sanal Hayat Keyifli Forumun Tek Adresi - Sesli Sohbet - Sesli Chat > Webmaster > Ücretsiz Siteni Tanit » Web Sitesi Optimizasyonu Nedir ?

Ücretsiz Siteni Tanit Ücretsiz Siteni Tanit

  • Yeni Konu aç Cevapla  
     
    LinkBack Seçenekler Arama Stil
  • Alt 27 Mayıs 2015, 09:25   #1
    Keyifli~Üye
     
    dean534 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
     
    Üyelik tarihi: 25 Ocak 2015
    Mesajlar: 142
    dean534 is on a distinguished road
    Puanlar: 9.044, Seviye: 1
    Puanlar: 9.044, Seviye: 1 Puanlar: 9.044, Seviye: 1 Puanlar: 9.044, Seviye: 1
    Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
    Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
    Etkinlik: 13%
    Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
    Standart Web Sitesi Optimizasyonu Nedir ?



    Seo Teknikleri
    Kursistem Bilişim Teknolojileri,
    Bir web sitesine seo optimizasyon çalışması uygulandığında bu çalışılan uygulamalar hakkında sizlere bilgiler verelim.
    Web sitesi optimizasyonu
    Arama motoru optimizasyonu
    URL yönetimi optimizasyonu
    Makale optimizasyonu
    Sosyal medya optimizasyonu
    Bakclink optimizasyonu
    Hosting optimizasyonu
    Arama motoru arama sonuçları optimizasyonu
    Web Sitesi Optimizasyonu Nedir?
    Bir web sitesini son teknoloji olarak yayınlanan modüllerden kullanmanız gerekmektedir. Örnek vermiş olursak eğer HTML ve CSS de son çıkan HTML5 ve CSS3 çıktı web sitenizin çizilmiş olan sayfalarını bu şekilde kodlamanız gerekmektedir.
    Çünkü artık arama motorları her zaman yeniliği beğenmektedir. Sizde web sitenizin arama motorlarına beğendirilmesini istiyorsanız bu çalışmaları yapmanız gerekecektir.
    JavaScript ve Jquery kodlarındanda kullanmanız bu sizin artınız olacaktır. Neden diye soracak olursanız eğer çünkü bu en son çıkan uygulamlardan yararlanmanız ve web sitenizi bu şekilde kodlamanız arama motorlarında her zaman ilgi odağı olacaksınızdır. Ama bu sadece arama motorlarını değil kullanıcılarınız için de iyi olacaktır. Çünkü kullanıcıların ilgisini çekmek her zaman başarılı sonuçlar almıştır. Bir kullanıcının gözüne hitap eden tasarımlar değilde tüm dünya kullanıcılarına hitap edecek tasarımlar ortaya çıkartmanız gerekecektir.

    Arama Motoru Optimizasyonu Nedir?
    Arama motoru optimizasyonu sitenizin arama motorlarının isteklerine göre dizayn edilmesine denmektedir. Bu optimizasyonlar sayesinde arama motorları her zaman sitenizi gelip taraması anlamına gelmektedir.
    URL Yönetimi Optimizasyonu Nedir?
    URL yönetimi optimizasyonu yönetiminde kastetmek istediğimiz şey ekibimizden önce çalışan sistemler üzerinden yapılan URL'leri ekibimiz kendi sistemimiz üzerine geçiş yaptırdığındaki durumunu ve bu geçişten sonraki durumunu kontrol etmesine denilmektedir.
    Makale Optimizasyonu Nedir?
    Sitenize yazılacak olan makalelerin ilk önce web yöneticilerimiz tarafından araştırmalar yapılarak ilgi odağı olacak makale başlıkları araştırılır ve çıkan makale başlıklarına göre makaleler hazırlanmaktadır.
    Makaleler yazılırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
    Bir makale hazırlanmadan önce ön fizibilitesi yapılır. Bu işlem yapıldıktan sonra makalemiz giriş gelişme ve sonuç olarak 3 bölüm de anlatılır. Makalemizin en kısa hali 300 kelimeden oluşmaktadır. 300 kelimeden aşağı hiç bir makale yayınlamaktayız. Neden diye soracak olursanız eğer çünkü az bir makale yazısı hem kullanıcıların dikkatini çekmez hemde arama motorunda bir fayda sağlamaz.
    Bir makalenin uzun olması ve içeriğinin anlaşılabilirliği her zaman sizin artınız olacak seviyeye getirecektir.
    Bu makale içeriği hazırlanırken odaklanılan kelimenin belli olması gerekmektedir. Çünkü bir makale odaklanılan kelimenin verdiği kadar değerlidir.
    Sosyal Medya Optimizasyonluğu Nedir?
    Bir web sitenizde paylaşmış olduğunuz makalelerinizi ve sayfalarınızı ya da referanslarınızı buna benzer işlerinizi sosyal medya da tanıtmanız gerekmektedir.
    İlk önce ekibimize gelen firmalara ait eğer bir sosyal medya sayfası (facebook,twitter,pinterest,instagram vb.) açık değilse açılarak tanıtımlara başlanılmaktadır.
    İlk önce yaptığımız işlem sosyal medya da takipçilerini artırmaktır. Bu sayede takipçilerin artmasıyla sitenizin buralardan gelen ziyaretçilerin gelmesiyle site trafiği artmaktadır.
    Backlink Optimizasyonu Nedir?
    Backlink aslında herksin bildiği bir şeydir ama bir çoğu kişi bu işlemi yaptığını zannediyor ama hiçbir işlem yapılmamış oluyor. İşte bu tarz işlemlerden her zaman uzak durmanızı tavsiye etmekteyiz.
    Kalıcı backlinkler sağlayarak sitenizin trafiğini artıracak çalışmalar da bulunmak tayız. Bu şekilde sitenizin trajını artıracak yani günlü haftalık ve aylık tarfiğinizi artıracak çalışmaları yapmaktayız.
    Hosting Optimizasyonu Nedir?
    Kullanmış olduğunuz alanınızın her zaman az olmasına dikkat ediniz. Neden diye soracak olursanız sitenize giren kullanıcıların hız konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.
    Artık tüm arama motorları bile sitenizin hızlı açılıp açılmadığını kontrol etmektedir. Eğer siteniz yavaş açılıyorsa sizi çok iyi getirmektedir. Aama bunu sadece sitenizin hızlı açılması ile ilgili değildir. Burada bizi sakın yanlış anlamayın.
    Arama Sonuçları Optimizasyonu Nedir?
    Web sitenize arama motorların da ilk sıraya çıkması için arama sonuçlarında yer alması gerekmektedir. İşte bu çalışmaları yaparak web sitenizin bu sonuçlar içerisinde yer almasını sağlayacağız.
    Zaten ekibimizin yapmış olduğu işlerin başında da bu gelmektedir. Çünkü bir web sitesini arama motorlarındaki sıralamalar da lider olabilmesi için çalışmaları yapmaktadır.
    Kurumsal seo
    etiketi= kurumsal seo
    Merhabalar,
    Bugün sizlere kurumsal seo hakkında sizlere bilgiler vereceğiz.Evet ardakaşlar şimdi sizlere Seo, Seo Optimizasyon nedir ne anlama gelmektedir. Bu konular hakkında sizlere kısa da olsa bilgilendirelim.
    İlk olarak sizlere Seo hakkında bilgiler vererek bu makalemize başlayalım.
    Seo Nedir!
    Search Engine Optimization kelimelerinin baş harfleriyle oluşan kelimedir.Asıl kelime anlamı Arama Motoru Optimizasyonudur. Yani bu size ait olan bir web sitesini Arama Motorlarına (Google,Mozilla,Yandex vb.) göre ayarlamalarını yaparak sizin de bu arama motorlarında sitenizin yer almasını sağlamış olacaktır.
    Kursistem Bilişim Teknolojilerin'de seo Nedir Nasıl Yapılır!
    Ekibimiz yeni aldığı projeler de eğer Seo Optimizasyon görevi var ise alınan projeyi çalışmalarımıza uygun hale getirerek sunumunu yapmaktayız.
    Seo Optimizasyon Çalışma Planımız,
    1-) Alınan web sitenin geçmişteki durumu ve arama motorlarında aldığı değerler hakkında bilgiler edinerek yola başlanması.
    2-) Ekibimize gelen web sitenin bizden önceki İp blogu ve barındığı hosting durumunun incelenerek ekibimizde ki geniş İp bloklarından alınan web sitesine yer verilmesi. Hosting kısmında ise zaten Seo Çalışmalarımıza uygun olacak Seo Hosting Paketlerimiz mevcuttur.
    Kurumsal Seo Hizmetleri
    etiketi= kurumsal seo hizmetleri
    Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Kurumsal Seo hakkında bilgiler ile yardımcı olacağı. Aklınıza takılan soruları ise yanıtlayacak şekilde makalemize başlangıç yapalım.
    Kurumsal Seo Hizmeti nasıl olmalıdır diye düşünenlere açıklayalım.
    Kurumsal Seo Hizmetlerin de yapılan web sitesinin günlük takibi, arama motorlarına göre optimize edilmesi, seo kelimesinin arama motorlarındaki durumunun kontrol edilmesi gibi araştırmalar yapılarak sürekli çalışma yapılmasıdır.Kurumsal bir şekilde online destek sağlanması.
    Evet arkadaşlar şimdi ise sizlere ekibimizden bahsedelim. Ekibimiz sizlere 7/24 Online destek hizmet vermektedir.Bu sayede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alabilirsiniz.
    Ekibimizin çalışmış olduğu bir web sitesine seo hizmetlerin de her gün çalışmalarına devam etmetedir. Zaten bir seo optimizasyon çalışması yapılan bir web sitesi her zaman sürekli olarak kontrol edilmek zorundadır. Eğer kontrol edilmez ise arama motorları tarafından kararsızlığa neden olmaması için her zaman kontrol edilmesi gerekmektedir.
    İşte bu yüzden geniş bir kadroya sahip olmak her zaman kurumsal bir firmanın en büyük sırrıdır. Bu kadro sayesinde her iş ile zamanın da ilgilenilmektedir.
    Eğer ekibimiz ile çalışmak istiyorsanız iletişim bölümün de yer alan iletişim bilgilerimiz ile ulaşabilirsiniz.
    Google Seo Hizmetleri
    etiketi= google seo hizmetleri
    Google seo veya seo 'arama motoru optimizasyon'nun kısaltılmasıdır.
    Sitenize yaptıracağınız seo çalışması ile web sitenizi geliştirebilecek ve birçok kazançlar elde edebileceksiniz.
    Tabiki kazanç olduğu yerde risklerde olacaktır. Sitenize zarar verebilecek risklerde vardır.
    Yanlış seo çalışması ile sitenize çok zarar verebilirsiniz.
    Bunun için arama motorların sevebileceği seo çalışması yaptırmalısınız.
    Google seo bu nedenşe son derece önemlidir. Google arama sonuçlarını organik ve doğal yollarla yapmaktdır. Organik arama
    sonuçları ile siteniz google sayfanızda çıkar.
    Google sahte seo çalışması, doğal olmayan seo ve otomatik seo proglarımını asla kabul etmez. Bu nedenle seo çalışması yaparken bunların önemiçok buyuktur.
    Eger bir siteniz varsa ve kazanç elde etmek istiyorsanız hemen bi seo çalışmasını yaptırmalısınız.Beklemek rakipleriniz karşısında gerilemek demektir.
    İyi birseo için sitenizi en başta tasarlarken seo ölçülerine göre yapılandırmaktır.
    Seo çalışması yaparken google neyi sever neyi sevmez bunu çok iyi bilmek gereklidsir.
    Çünkü yapacağınız en küçük hata sitenizi googleda uçurabilir ve emekler zayi olur. Google seo bunu için çok önemlidir. Ve herkes seo yapamaz. Bunu iy araştılmasıız ve uzman seocularla görüşüp kararınızı vermelisiniz.
    Google seo , google doğal olmayan hiçbirşeyi sevmez. Emek ve zaman ve süreklilik isteyen bir çalışma sistemini sever google.
    Spam içerik, black hat seo veya ototmatik sistemler sitenize eninde sonunda zarar verecektir.
    Google bunları çok iyiy ayırt etmektedir.



    Site Link : Kursistem.com
    dean534 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
    Yeni Konu aç Cevapla  

    Bookmarks


    Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
     

    Yetkileriniz
    Konu Acma Yetkiniz Yok
    Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

    BB code is Açık
    Smileler Açık
    [IMG] Kodları Açık
    HTML-Kodu Kapalı
    Trackbacks are Açık
    Pingbacks are Açık
    Refbacks are Açık




    Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:08.

    dekorasyon Endüstriyel Mutfak EKipmanları sanal ofis Kiralık Ofis | sanal ofis sanal ofis | sanal ofis | muadil toner | fantezi iç giyim fantezi giyim kerebiçci kerebiçci oğuz kerebicci.com araç takip sistemleri | kişi takip sistemleri | Varlık takip sistemleri | filo takip sistemleri |
    istanbul travesti | istanbul travesti izmir escort bayan izmir escort tuzla escort bursa escort bursa escort casino siteleri casino siteleri casino siteleri casino siteleri casino siteleri bahis siteleri istanbul travesti travesti forum |
    istanbul travesti Mekanları | istanbul travesti Haber | istanbul travesti Bilgi | istanbul travestileri | istanbul travesti | travesti | ankara travesti| ankara travesti | ankara travesti ankara travesti

    Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429