Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2011, 02:47   #1
fiko
Keyifli~Üye
 
fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Mayıs 2011
Mesajlar: 9
fiko is on a distinguished road
Puanlar: 2.247, Seviye: 1
Puanlar: 2.247, Seviye: 1 Puanlar: 2.247, Seviye: 1 Puanlar: 2.247, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart McLaren İstanbul'da duble peşinde

McLaren İstanbul'da duble peşinde

Martin Whitmarsh, McLaren'ın İstanbul Park'ta geçtiğimiz sene kaydettiği başarıyı tekrarlayarak, gelecek hafta sonu İstanbul'da, Red Bull Racing'i mağlup etmeye hazır olduğunun işaretlerini verdi.

Red Bull'la aralarındaki farkı adım adım kapatmak üzere olduklarını ifade eden Whitmarsh, "Çin'deki galibiyet ve MP4-26'yı yarış kazanan araç haline çevirmek, hem yarış pistindeki bizler, hem de McLraen Technology Centre'dekiler için harika bir ödül oldu" dedi.

Whitmarsh, "Bu ilk üç yarışta pilotlarımızın sergilediği hız ve istikrar bizi heyecanlandırıyor ve cesaretlendiriyor. Fakat Avrupa'ya dönüş yeni zorlukları da beraberinde getiriyor" diye konuştu.

Whitmarsh, "Hayal içinde yüzmüyoruz, önde bir tehdit olarak kalmak istiyorsak, sıralama ve yarış hızımızı geliştirmemiz gerekiyor. Ayrıca birçok takım Türkiye Grand Prix için kapsamlı paketler hazırlıyor. Kimse oturmuyor. Bu yarış için biz de çok sayıda küçük modifikasyonları gözden geçiriyoruz. Buna bazı aerodinamik değişiklikler de dahil" dedi.

McLaren takım patronu ayrıca, "Gelişimimiz, şampiyonluğu kazanmamızı sağlayacak bir hıza sahip. Geçtiğimiz yılki duble en heyecan verici yarışlarımızdan biriydi. Bu sonucu hatırlamak, gelecek hafta sonu için şüphesiz tüm takımı ateşleyecektir" ifadelerini kullandı.

TürkiyeF1.com
fiko isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla