Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2021, 21:52   #1
Tanitim2021
Keyifli~Üye
 
Tanitim2021 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2021
Mesajlar: 209
Tanitim2021 is on a distinguished road
Puanlar: 4.559, Seviye: 1
Puanlar: 4.559, Seviye: 1 Puanlar: 4.559, Seviye: 1 Puanlar: 4.559, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 25%
Etkinlik: 25% Etkinlik: 25% Etkinlik: 25%
Standart Popüler tame müzikleri



POPÜLER TAME MÜZİKLERİ

1995 senesinde müziğe başlayan Global müzik prodüktörü 'TAME' a.k.a Tamer Şengül, kurduğu sanatçı ve müzik proje geliştirme markaları ile Avrupa, Amerika, Türk ülkeleri ve Balkanlardaki sanatçıları dünyaca ünlü müzik listelerinde EDM, Deep House ve Pop tarzlarında ciddi başarılar elde etmesini sağlamıştır. Geliştirdiği Dijital PR yazılımları ile birçok yeni başlayan ve Grammy ödüllü sanatçının projelerinin tanıtımı ve pazarlamasını başarılı şekilde yürütmüştür. Luis Fonsi, Steve Aoki, French Montana ve Major Lazer gibi efsane müzisyenlerin Avrupa turnelerini yönetmiştir. Sayısız etkinlik ve konser turnesinin marka danışmanlığını ve direktörlüğünü üstlenmiştir. Birçok müzik yapım şirketi ve Entertainment kuruluşuna danışmanlık vererek geliştirilmesinde önemli rollerde görev almıştır.

Türkiye'nin ilk ve tek DJ TV'sini kurmuştur. Avrupa'nın ilk DJ Eğitimi ve Müzik prodüksiyon okullarını açmıştır. Türkiye'de Burak Yeter, Faruk Terzi, Yasin Keleş ve Erol Derviş gibi ünlü müzik direktörlerine destek vermiştir. Çalıştığı sanatçılar, DJ'ler ve prodüktörler tarafından geliştirici ve etkili takım arkadaşı olarak kabul görmektedir. Son dönemlerde birçok lisanslama ve telif yönetim markasıyla çalışmıştır. DJ'ler için geliştirdiği online performans televizyonu formatı sayısız başarı ödülüne layık görülürken Avrupa'da bu kategoride ilk olma ünvanını elinde bulundurmaktadır. Tüm bunların yanında yazdığı şarkı sözleri ve düzenlediği müzik prodüksiyonları birçok sanatçı tarafından yayınlanarak ciddi bir başarı performansı göstermiştir.

TAME müzikleri'ni tamersengul.com resmi sitesinden dinleyebilirsiniz. Daha fazla müzikleri dinlemek için TAME kanalına abone olabilirsiniz

Daha fazla bilgi edinmek için: https://www.haberturk.com/turk-asill...081642-magazin
Tanitim2021 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla