Sanal Hayat Keyifli Forumun Tek Adresi - Sesli Sohbet - Sesli Chat > Her Telden > Sağlık > Genel Sağlık » Penis Boyum Büyükmü Küçükmü (Penis Boyuyla İlgili Bilgiler)

  • Yeni Konu aç Cevapla  
     
    LinkBack Seçenekler Arama Stil
  • Alt 04 Mart 2012, 20:17   #1
    Keyifli~Üye
     
    Kelebek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
     
    Üyelik tarihi: 30 Mart 2011
    Mesajlar: 1.155
    Kelebek is on a distinguished road
    Puanlar: 4.573, Seviye: 1
    Puanlar: 4.573, Seviye: 1 Puanlar: 4.573, Seviye: 1 Puanlar: 4.573, Seviye: 1
    Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
    Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
    Etkinlik: 0%
    Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
    Standart Penis Boyum Büyükmü Küçükmü (Penis Boyuyla İlgili Bilgiler)

    Penisim normalden küçük mü?







    İşte bu soru dünyada olduğu gibi ülkemizde de erkeklerin içini kemiren can alıcı ve kahredici bir sorudur. Yine bir çok anne ve baba da erkek çocukları için benzer bir kuşkuya sahiptirler. Her erkek egemen toplumda olduğu gibi ülkemizde en aşılmaz tabularından biridir penis boyu.

    Penis boyutu günümüzde iyi eğitim almış kişiler arasında bile güç ve otoritenin göstergesi olarak kabul edilebilmektedir. Çünkü penis boyu erkek cinselliğiyle özdeşleşmiştir ve cinsel hazzın garantisi olarak algılanmıştır ve erkeklik gücü daha doğrusu bir güç sembolü haline gelmiştir. Aslında bu işin bir standardı yoktur. Çünkü çeşitli ırklara ve farklı iklimlerde yaşayan insanlara göre penis boyu farklılık gösterir.

    Penis Latince’de “kuyruk” anlamına gelmektedir. Penis “kemiksiz” erkeklik organıdır. Renk ve biçimi değişik olabilir. Sağa veya sola hafif eğrilikler gösterebilir.

    Kısacası penis işlevsel olarak normalse boyunu kafaya takmaya değmez.

    Varolmanın Dayanılmaz Hafifliğinde Sorular ve Yanıtları
    1-Penis boyu tabusu nasıl ortaya çıkmıştır?
    Dinsel inanışa göre; Havva ile Adem incir yaprakları ile örtünmüşlerdir. Erkek kadının önündeki incir yaprağını kaldırarak kadını seyirlik bir objeye dönüştürürken; penisi görme ve gösterme ayrıcalığını da tekeline alarak bir tabunun doğmasına yol açmıştır.
    Eski Yunan mitolojisine göre ise; Priapos tanrısal bir yaratıktır ve Zeus’un Afrodit’ten olma oğludur. Kısa ve çarpık bir bedeninin yanı sıra, neredeyse boyuna yakın ve yukarıya doğru kalkık duran kocaman bir penisi vardır. Efsaneye göre Afrodit ve Zeus bu çirkin bebeği kimselere göstermemek için kırlara terk eder. Bağları, bahçeleri koruyan ve bereketi simgeleyen Priapos'u çobanlar bulup büyütür ve büyük penisine tapınır olurlar.

    2-Çocuklarda penis boyu nasıl ölçülür?
    Ama öncelikle ölçüm yöntemini iyi anlamakta yarar vardır. Penis elastik bir yapıya sahip olduğundan ucundan tutup gererek dipten uca ölçülmelidir.

    3-Normal penis boyu kaç santimdir?
    Doğumda ortalama 2.5 cm kadar olan gerilmiş penis boyu ergenlik öncesi dönemde 5-6 cm'ye kadar ulaşır. Ergenlikle beraber hemen hemen her erkek organının boyutu hakkında ciddi kuşkular, bunalımlar yaşar. Ergenlikte penis boyu yaklaşık iki kat artar ve ortalama 8-10 cm ye kadar ulaşır. Ereksiyonda bu değer yaklaşık iki katına çıkar ve ortalama 16 cm boyunda olur. Bununla birlikte penisin büyüklüğü kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Erekte penis boyu ortalama 16 cm olmakla beraber 11-18 cm arası penisler normal boyutlarda kabul edilebilir.

    4-Penis boyu mu, penis kalınlığı mı önemlidir?
    Fizyolojik açıdan ve cinselliğin verdiği hazzın doruklarına kısa sürede ulaşmak için penis boyunun verdiği psikolojik tatmin önemlidir ve kalın bir penis bu hazzı arttırıcıdır. Ama cinsellikte penis boyundan çok işlevi ağırlıklıdır. Yani duygusal birleşmenin olmadığı ve tam ereksiyon sağlayamayan bir erkek penis boyu normal olsa da partnerini mutlu edemez. Son tahlilde; iri bir penis uzun bir penisten daha işlevseldir. Çünkü 18 cm üstü penisler genelde ilişki sırasında zevk yerine acı vermektedir.

    5-Penis boyu neden bu kadar önemlidir?
    Penis boyu gerçekten önemlidir ama sağlıklı bir cinsel yaşam için tek başına yeterli değildir.Kadında döllenmenin olabilmesi için erkeğin spermlerinin kadın vajinasının arkasına ulaşabilmesi gerekmektedir. Bunun için ise 10 cm ve üzerinde bir penis boyu gerekmektedir.

    6-Penis bilgeliği nedir?
    Penis erkeğin cinsellikteki en önemli rehberidir. Çünkü karşısındaki kadını istemeyen penisin sertleşememe veya erken boşalma gibi sorunlar ile bu isteksizliği göstermesi doğaldır. İşte bu noktada penis bilinçaltı da olsa erkeğe bir mesaj yollamaktadır. Eğer erkek bu mesajı doğru algılarsa sorun yoktur ama eğer yanlış yorumlarsa cinsel hayatında ciddi sorunlar yaşayarak kusuru başka yerlerde aramaya başlayacaktır. Elbette cinsel arzu duymadığı kadınlarla birlikte olan tüm erkeklerin iktidarsız olmazlar. İşte bu yüzden penis büyük bir bilgedir ve yol göstericidir.

    7-Türk erkeğinin ortalama penis boyu kaç santimdir?
    Türk erkeklerinin penis boyu ortalama 14 cm’dir.

    8-Penis boyu büyütülebilir mi?
    Penis boyu cerrahi yöntemlerle en fazla 3-5 cm'lik büyütülebilir.

    9-Penis boyu nasıl uzatılır?
    *Cerrahi teknikler,
    *Penis büyütücü vakum-ereksiyon pompaları,
    *Penis proaaaleri,
    *Yohinbine Fort Tb. gibi ilaçlar ile penis boyu uzatılabilir. ( Kesin bir tedavisi yoktur. )

    9-Penis boyu neden tehditkardır?
    Penis yapı olarak tehditkardır. Bir kadın vajinasını “açar” ama bir erkek penisini “çıkartır”. Açmak ve çıkartmak çok farklı kavramlardır. Çünkü çıkartılan penis başka bir yere genellikle de vajinaya girme potansiyelini içinde barındırır ve bu nedenle de tehditkardır.

    10-Penis boyu ile burun arasında ilişki olduğuna dair rivayet doğrumudur?
    Penis boyu ile ayaklar, eller, burun ve parmaklar başta olmak üzere erkeğin vücudunun başka bölümlerinin uzunlukları arasında hiçbir bilimsel ilişki olmasa da, bir çok asılsız rivayet vardır. Bu nedenle penis boyu ile ilgili espriler oldukça boldur.

    Penis Boyu Hakkında Bilinmeyenler
    *Erkeklerin %98'i penis boyunu büyütebileceklerini ve kalınlaştırabileceklerini hayal ederler.
    *Erkeklerin %98'i gerçekte sahip olabileceklerinden daha küçük bir penisle hayatlarını sürdürdüklerine inanırlar.
    *Yaygın olarak bilinenlerin tersine penisin büyüklüğü deri rengi ile ilgili değildir. Yani kısa boylu birinin penisi uzun boylu birininkinden daha büyük veya bir zencinin penisi bir beyazın penisinden daha küçük olabilir.
    *Penis büyütmek için kullanılan Yohinbine Fort adlı ilaç doğal otlar ve baharatların karışımı ile elde edilmiş bir formüldür. Bu ilaç penis içindeki süngerimsi dokunun hacmini arttırır. Sabah akşam düzenli alınmalıdır. Fakat garantisi yoktur, zararı da olabilir, bu nedenle kullanılmasını tavsiye etmiyorum.
    *Penis içinde kanı hapsederek ereksiyon oluşturan ve bu penisi büyüttüğü ileri sürülen vakum pompaları ise penis sertleştiğinde içindeki kanı tutan kapakçıklarda ters basınç nedeniyle tahribata neden olmakta ve zarar verebilmektedir. Bu yüzden kullanılmasını tavsiye etmiyorum.

    Basından İnciler
    Erkeklerin en 'büyük' korkusu
    Penis boyundan memnun olmayan milyonlarca erkek çareyi operasyonlarda arıyor. Uzmanlar bu tip ameliyatların risklerine karşı uyarıyor ve "Boyutu abartmaya gerek yok" diyor.

    Geçtiğimiz hafta Rusya Ulusal Cerrahi Merkezi'nden Prof. Mihail Sokolşçik'in, ereksiyon halindeyken 5 santimetre olan bir penisi ilk kez kendisinin denediği yöntemle uzattığını açıklaması, penis büyütme ameliyatlarını gündeme getirdi. Erkeklerin penis boyu konusunda hassas olduğu biliniyor. Cinsellikle ilgili bilgi hatlarını arayan Türk erkeklerinin en çok sordukları soruların başında da "boy" geliyor. Normal ölçülerini bilmeden bu konuyu kompleks yapan erkeklerimiz "büyütme" ameliyatlarıyla da yakından ilgileniyor. Birkaç yıl öncesine kadar sadece sağlık sorunları söz konusu olduğunda yapılan penis büyütme ameliyatlarına artık estetik amaçlarla da rağbet ediliyor. Penis boyunun kısa olduğunu düşünen binlerce erkek, doktorların kapısını aşındırıyor.

    KADINLARA NİSPET
    Doktorlar, tamamen yanlış bilgilerle gelip ameliyat olmak isteyenlerin çoğunu normal ölçülere sahip olduğuna ikna edip geri gönderirken, ısrar edip ameliyat olanların sayısı da azımsanmayacak kadar çok. Türkiye'de penis büyütme ameliyatlarını yapan doktorların az bir bölümü sadece estetik amaçlı isteklere cevap veriyor. Bu konuda uzman doktorlardan biri de, Türkiye'nin ilk üro-androloji hastanesi olan Hattat Hastanesi'nin kuran Prof. Dr. Halim Hattat. Penis büyütme konusunu, Halim Hattat enine boyuna anlatıyor: "Son 3-4 yıldır hiçbir sağlık sorunu olmayan, normal ölçülere sahip oldukları halde penislerini büyütmek isteyen erkeklerin sayısında büyük artış var. Ayrıca kalınlığından memnun olmayan veya eğriliğinden şikayet edip bizlere başvuranların sayısı da giderek artıyor. Artık erkekler, 'Kadınlar memelerini büyütüyor, vajinalarına bile estetik yaptırıyor, biz de penisimizi büyüttürelim' yaklaşımındalar. Avrupa Cinsel Fonksiyon Birliği'nin araştırmasına göre, normal halde 5 santim ve üstü, ereksiyon halindeyken de 11-20 santim arası normal ölçüler olarak kabul ediliyor. Ancak 11 santim ve üstünde boyutlara sahip olan erkekler bile 'Arkadaşımınki daha büyük' veya 'Ne kadar büyük olursa o kadar iyi cinsel yaşamım olur' diye düşünüyor. Normal penis ölçülerinden çoğunun haberi yok. " Normal ölçülere sahip olan ve kendilerine başvuran erkeklerin çoğunu ikna edip ameliyat etmeden geri gönderdiklerini söyleyen Hattat, "Bir de penisinin ince olduğundan şikayetle gelenler oluyor ve onların isteklerini de yerine getiriyoruz. Kalınlaştırma ameliyatları çok daha basit ve risksiz" diyor.

    4 MİLYARDAN BAŞLIYOR
    Hattat penis büyütme ameliyatlarına psikolog, estetik cerrah ve üroloğun girmesi gerektiğini söylüyor; "Çünkü hassas bir ameliyat, operasyonun çok iyi şartlarda yapılması gerek. Ameliyattan sonra bir buçuk ay cinsel ilişki yasağı koyuyoruz. Çeşitli egzersizler veriyoruz." En az üç saat süren, bazen 10 saat devam eden penis büyütme ameliyatlarından sonra cinsel fonksiyonlarda bir azalma olmadığını belirten Halim Hattat, ameliyat fiyatlarıyla ilgili de şu bilgileri veriyor: "Bu ameliyatlar, üniversite ve devlet hastanelerinde 4-5 milyardan başlar. Özel hastanede ise fiyatlar çok değişir."

    En fazla 4 santim uzatabiliyoruz

    DOÇ. DR. MEHMET MUTAF
    Penis ameliyatlarında uzman olan Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi ve Rekonstrüktif Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mehmet Mutaf da normal ölçülerde olmasına rağmen büyüttürmek isteyenlerle çok sık karşılaştıklarını söylüyor. "Bize penis büyütme için başvuran hastalarımızn neredeyse yüzde 80-90'ı normal penis boyutlarına sahip ama psikolojik sorunları olan insanlardır. Ben bu kişilerin ameliyat isteklerini geri çeviriyorum" diyen Mutaf, penis büyütme ameliyatlarının çok riskli olduğunu da şu sözlerle özetliyor: "Ciddi riskleri olan cerrahi girişim olduğu bilinmelidir. Anesaaai komplikasyonları, kanama, yara iyileşme problemleri ve sinir hasarlarına bağlı his kaybı olabilir." Mutaf, ameliyatla penisin en fazla 4 santim uzatılabildiğini söylerek ameliyat hakkında da bilgiler veriyor. "Günümüzde penis uzatma tekniklerinin en çokkabul göreni, penisi legen kemiğine bağlayan asıcı bağların kesilerek penisin sertleşmesini sağlayan süngersi cisimciklerin dışarı çekilmesi şeklinde yapılmaktadır." Mehmet Mutaf, ameliyat sonrası için de "İyi yapılmış bir operasyondan sonra hiçbir fonksiyon kaybı beklenmez. Tersine, özgüven artışı ve dolayısıyla cinsel fonksiyon ve libidoda düzelme gözlenir" diyor. Mutaf son olarak şu tavsiyelerde bulunuyor: "Ereksiyon halinde iken 10 santimden daha küçük penisi olan ve cinsel eylem sırasında zorluk yaşayan hastalara penis büyütme ameliyatını öneriyorum. Ama normal penis boyuna sahip olan hiçbir kimseye yapılmasını doğru bulmuyor ve onaylamıyorum."

    Problem peniste değil kafada
    DR. ZİYA SAYLAN
    Almanya'da kendi estetik kliniğinde penis büyütme ameliyatları yapan Türk doktor Ziya Saylan yıllarca yaptığı penis büyütme ameliyatlarını 4 yıl önce bıraktığını belirtiyor ve şunları anlatıyor: "Yüzde 50 vakada problem cinsel organda değil kafada, yani ne kadar başarılı olursanız olun hasta memnun kalmıyor. Hastaların yüzde 20'si bozukluğunu penis büyütme ile telafi etmeye çalışıyor. Bunu bize ameliyattan önce söylemiyorlar. Sonra da 'Erkekliğim kayboldu' diyorlar. Erkekliğin ameliyat nedeni ile kaybolması teknik olarak imkansız, ameliyatta sadece deri ve deri altı uzatılıyor veya kalınlaştırılıyor. Esas organa dokunulmuyor. Uzatmada ise bir ağ kesilip penis sarkıtılıyor. Bazı hastalar psikolojik nedenlerle ameliyat gecesi cinsel temasta bulunup bütün dikişleri açıp dokuyu parçalıyorlar. Ayrıca araştırmalara göre kadınlar büyük organ istemiyorlar. Vajinanın his alan kısmı dışarıda, içeride his sinirleri çok az ve hatta hissetmiyorlar. Bu nedenle erkeklerin bu takıntısı yersiz." Saylan "Penisi kalınlaştırmak için enjekte edilen yağ dokusu yüzde 60 oranında sertliklere ve pütürlere neden oluyor. Az da olsa kireçlenmeler ve iltihaplanmalar da mümkün. İngiltere'de 2 hastada cinsel organları iltihaplanma sonucu ameliyatla ampute edildiler ve milyonluk davalar hala devam ediyor. Eğer uzatmada penisin bağları kesilirse hastalarda cinsel organın stabilitesi bozuluyor ve sağa, sola doğru da oynamaya başlıyor ve bu cinsel temas esnasında büyük problemler doğuruyor" sözleriyle de ameliyatın yan etkilerine dikkat çekiyor.
    SABAH
    Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
    Yeni Konu aç Cevapla  

    Bookmarks

    Etiketler
    Penis Boyum Büyükmü Küçükmü (Penis Boyuyla İlgili Bilgiler)


    Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
     

    Yetkileriniz
    Konu Acma Yetkiniz Yok
    Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

    BB code is Açık
    Smileler Açık
    [IMG] Kodları Açık
    HTML-Kodu Kapalı
    Trackbacks are Açık
    Pingbacks are Açık
    Refbacks are Açık




    Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:14.

    dekorasyon Endüstriyel Mutfak EKipmanları sanal ofis Kiralık Ofis | sanal ofis sanal ofis | sanal ofis | muadil toner | fantezi iç giyim fantezi giyim kerebiçci kerebiçci oğuz kerebicci.com araç takip sistemleri | kişi takip sistemleri | Varlık takip sistemleri | filo takip sistemleri |
    istanbul travesti | istanbul travesti izmir escort bayan izmir escort tuzla escort bursa escort bursa escort casino siteleri casino siteleri casino siteleri casino siteleri casino siteleri bahis siteleri istanbul travesti travesti forum |
    istanbul travesti Mekanları | istanbul travesti Haber | istanbul travesti Bilgi | istanbul travestileri | istanbul travesti | travesti | ankara travesti| ankara travesti | ankara travesti ankara travesti

    Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429